{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Odbojkašice Dinama iz ruske prestonice imaju težak zadatak u prvom polufinalnom meču plej - ofa
Kazanjke love Moskovljanke

Dinamo na Dinamo, jer Moskovljanke protiv imenjačkog kluba iz Kazanja pokušavaju da se u u prvom polufinalnom meču plej – ofa Superlige Rusije suprostave moćnim protivnicama. Dame iz Kazanja su ih od januara prošle godine uzastopno preslišale tri puta.

S kladilačke strane zato, Dinamo Kazanj treba uzeti za favorita koji je u januaru s 3:0 u setovima porazio tim iz Moskve. Gošće su su se tada dostojanstveno opirale sve do poslednjef seta, pa ne možemo reći da ne beše tesno, mada je konačan rezultat bio ubedljivo na strani tima iz Kazanja.

RUSIJA 1, ŽENE – POLUFINALE, 1. UTAKMICA
16.00: (3,20) DINAMO M. Ž.  – DINAMO K.Ž. (1,30)

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Printscreem

×