{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Direktno u narednu fazu prošao Mousesports
Janko i Niko rasturili OG i ušli u razigravanje

Pitali smo se ranije danas da li će FaZe Clan uspeti da se izbori sa OG-jem i dođe do mesta koje vodi u razigravanje. Tim u kojem se nalaze Janko Paunović i Niko Kovač je tu misiju veoma lako ispunio, pošto je nakon samo dve mape došao do pobede i tako zauzeo drugo mesto na tabeli – 2:0.

Prosto rečeno, FaZe je na obe mape počistio OG i nije bilo potrebe da se ide na "Mirage", koja je bila postavljena za odlučujući, treći deo borbe. Na prvoj mapi "Dust II", Jankov i Nikov tim prepustio je rivalu samo sedam poena (16:7), a ništa drugačije nije bilo ni na čuvenom "Nuke"-u, gde je rezultat bio identičan.

Odlučujući je bio i drugi duel koji se igrao u ovoj grupi između Mousesporta i ekipe G2. Pobedniku je bio garantovan prolazak dalje, dok je poraženi morao da strepi i da se nada porazu FaZe-a. Pošto se on nije dogodio, G2 nas napušta nakon poraza od Mousesporta u dve mape – 2:0.

Videlo se od samog starta da Francuzima ne ide najbolje. G2 je na mapi "Nuke" osvojio samo devet poena (16:9), a iako je koliko-toliko bio bolji na "Train"-u, nije mogao da izbegne poraz (16:11).

U meču bez ikakvog rezultatskog značaja, Virtus je uništio kineski Tyloo, koji je na drugoj mapi "Vertigo" uspeo da upiše užasna četiri poena i tako se neslavno oprosti od sezona sa poslednjeg mesta u grupi – 2:0.

ESL PRO LIGA – GRUPNA FAZA, 5. KOLO

Grupa C

Petak
FaZe Clan - OG 2:0 (16:7, 16:7)
Mousesports - G2 E-sports 2:0 (16:9, 16:11)
Virtus.pro - Tyloo 2:0 (16:8, 16:4)

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×