{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Pitsburg bez najboljeg igrača večeras na ledu očajnih Nju Džersi Devilsa
Ima li Pingvina bez Krozbija?
Malkin (Pitsburg) u karakterističnom prodoru

Sportski vikend u Americi počinje ove večeri, što će NHL "proslaviti" sa pet zakazanih i potencijalno veoma interesantnih susreta.

U pitanju su, naime veoma ujednačeni protivnici, tako da se najveća šansa, sa kvotom 1,90 daje Vašingtonu koji dočekuje Montreal iako su Kanađani drugi u Atlantiku. Tim iz prestonice, šampion od pre dve sezone, lider je Metropolitana i zanimljivo je da ima bolji skor na gostovanjima (9-1-1), nego kod kuće (5-1-3). Gosti iz Kvebeka sigurno će skupo prodati kožu, iako im malo škripi igra kada ne igraju na svom ledu (4-2-3).

(2,30) Toronto (3,80) Boston (2,60)
(1,90) Vašington (3,90) Montreal (3,35)
(2,70) Kolumbus (3,85) St. Luis (2,20)
(2,65) Nju Džersi (3,80) Pitsburg (2,25)
(3,10) Otava (3,85) Filadelfija (2,00)

Ipak, ako neki meč treba izdvojiti iz večerašnje ponude, to je sudar u Nju Džersi gde stižu oslabljeni gosti iz Pitsburga. Ovo je odmeravanje dve legendarne franšize koje slabo igraju ove sezone, a pritom su Pingvinsi ostali najmanje na šest sedmica bez najboljeg, Sidnija Krozbija te će ceo teret liderstva preuzeti magični Rus, Jevgenij Maljkin. Oba tima stižu na ovo odmeravanje nakon poraza, te deluje kao da polako odustaju od visokog plasmana, iako je početak sezone. Devilsi su samo dva puta slavili na svom ledu,a pritom su poraženi na tri od poslednja četiri susreta.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×