{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Legedarni as seo na klupu vaterpolista Crvene zvezde koji su se pojačali i Nikolom Rađenom
Igor Milanović preuzeo crveno-bele: Cilj je titula!

Vaterpolo klub Crvena zvezda predstavila je u prostorijama sportskog društva na crveno-beloj strani Topčiderskog brda dva velika imena našeg najtrofejnijeg sporta kojima će "pojačati redove" za nastupajuću sezonu.

Kao što se unapred zna, to su legendarni Igor Milanović, koji preuzima ulogu trenera prve ekipe koju će predvoditi u bazenu i dalje aktivni i iskusni Nikola Rađen. Dva trofejna asa nisu krila zadovoljstvo.

"Srećan sam što sam se vratio kući. Kad smo pregovarali sa ljudima iz uprave pokazali su da su spremni da osveže i podmlade tim, i da imaju ambicije da budemo prvi. Novo iskušenje i izazov, a posebno me čini srećnim to što sam u mom Beogradu" rekao je Milanović na promociji, "Nije da prvi put branim crveno-bele boje, pošto sam sa Zvedom, koju su tada vodili veliki Vlaho Orlić i Nikola Stamenić osvojio titulu. Tako da sam sretan što sam kod kuće"

Njihova promocija je ujedno bila i ozvaničenje saradnje VK Crvena zvezda i Vind sporta iz Pančeva, vaterpolo projekta kojim upravlja upravo i Rađen, a gde mu jedan od saradnika bio Milanović tokom proteklih godinu dana.

"Moramo da sarađujemo da bi bili konkurentni, a ambicija je da se pojačamo kvalitetnim igračima, mada ne preskupim, ali su iznenađenja moguća. Cilj je osvajanje domaćeg šampionata i onda dostojanstveno prestavljanje našeg vaterpola u Ligi šampiona" , obećao je Milanović.

(FOTO: Starsport)

Najnovije vesti


×