{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

I Milosavljev našao novi klub posle raspada Vardara

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Srpski reprezentativac se seli u Nemačku
I Milosavljev našao novi klub posle raspada Vardara

Totalna je bežanija iz Vardara u toku, jer će se klub čak možda i ugasiti na leto. Odlazak glavnog finansijera Sergeja Samsonenka izazvao je potpuni zemljotres u Skoplju, pa tim koji će za koji dan zaigrati na fajnal foru Lige šampiona, „otpevaće“ na tom takmičenju laboduvu pesmu.

Posle nekoliko njegovih saigrača, novi klub je pronašao i golman Vardara i srpske reprezentacije Dejan Milosavljev. On je potpisao za nemačke Fukse Berlin, koji je tu informaciju obelodanio danas na klupskom sajtu.

Milosavljev je potpisao ugovor na pet godina, što jasno govori koliko u taboru nemačkih Lisica veruju u njega. Srpski golman će biti saigrač pivotmenu reprezentacije Mijajlu Marseniću.
On je jedan od najtalentovanijih golmana Evrope, koji je već stekao zavidan status na najvišoj sceni“, rekao je trener Fuksea Vladimir Petković.

Dejan Milosavljev je izabran ove sezone za najboljeg golmana SEHA lige, a trenutno je i prvi favorit da bude proglašen i za najboljeg čuvara mreže Lige šampiona.
Maštao sam o igranju za Berlin. Bundesliga je veliki izazov za mene i jedva čekam da zaigram ovde naredne sezone“, rekao je Milosavljev.

A, pre samo godinu dana bio je član beogradskog Partizana…

Foto: Starsport

 

Najnovije vesti


×