{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Hokejaši Srbije pomažu Nađi Novaković

/ Izvor: mozzartsport.com
Reprezentativci će slati potpisane ulaznice svima koji ne mogu uživo da gledaju utakmicu, a uplate u toku dana pomoć na račun Nađe Novaković
Hokejaši Srbije pomažu Nađi Novaković
"Hokejaši Srbije"

Svetsko prvenstvo ulazi u finiš, a važan korak ka medalji, hokejaši Srbije bi mogli da naprave večeras protiv Islanda. Pred 4. kolo, trećeplasirani Island ima dva boda više, pa bi pobeda Srbiju dovela u situaciju da u poslednjem kolu protiv Australije sama odlučuje o svojoj sudbini.

"Pozivamo ovim putem sve navijače da dođu danas u Ledenu dvoranu Pionir i na taj način pokažu da su uz svoju reprezentaciju i malu Nađu Novaković. Pokušaćemo da zajedno sa vama ostvarimo dva cilja: da pobedimo Island i približimo se još jedan korak bliže medalji i da pomognemo da se prikupi što više sredstava za fond Nađe Novaković koja su joj potrebna za hitnu operaciju koštane srži", stoji u zajedničkom saopštenju igrača.

Početak utakmice Srbija - Island je u 20.00 časova, a Nađin otac Aleksandar će podbaciti prvi pak na utakmici. Deo prihoda od prodatih ulaznica, po ceni od 100 dinara, biće doniran u fond "Pomozimo Nađi".

Ako neko ne bude mogao da dođe da gleda utakmicu uživo u ledenoj hali Pionir, ipak može da pomogne i "kupi" karte. Svako ko tokom dana uplatiti pomoć Nađi Novaković na dinarski račun: 265-0200000054378-94, zauzvrat će dobiti poštom ulaznice kao da je bio na utakmici  i potpisane od strane svih igrača.

Najnovije vesti


×