{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Fantastična pobeda Nurmagomedova
Habib je neuništiv! Puarje izdržao tri runde (VIDEO)

Kakav povratak Habiba Nurmagomedova! Ruski borac, poreklom iz Dagestana, vratio se u ring posle devet meseci suspenzije i na fantastičan način odbranio UFC titulu u lakoj kategoriji!

On je u Abu Dabiju savladao američkog borca Dastina Puarjea nakon tri runde i pokazao da u ovom trenutku neprikosnoven u svojoj konkurenciji. Ovo mu je bila 28 pobeda u karijeri iz isto toliko borbi, čime je zadržao stoprocetan učinak u oktagonu.

Sjajni Nurmagomedov je od samog početka bio izuzetno agresivan, Puarje je u nekoliko navrata uspevao da izbegne kapitulaciju, ali na kraju više nije imao snage, pa dalje od treće runde nije mogao. Tokom druge runde i na početku treće je pokušao da izvrši inicijativu, ali je to bilo kratkog daha, pošto ga je Nurmagomedov stavio pod svoju kontrolu i okončao borbu.

Podsetimo, ruski borac je bio suspendovan nakon meča sa Konorom Megregorom u oktobru prošle godine zbog incidenta koji se desio nakon borbe. Ipak, period devet meseci suspenzije očigledno je iskoristio da se maksimalno pripremi za odbranu trona.

 

×