{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nastavlja se nadmetanje u ESL One ligi
Geniji ili lopovi

Odbrojavamo dane do povratka najboljeg evropskog fudbala na malu scenu, ali do tada ćemo morati da se zadovoljimo uživanjem u e-sportovima, koji su preuzeli primat za vreme pandemije virusa korona. Nizali su se turniri jedan za drugim, upoznali smo veliki broj gejmera kroz prethodnih nekoliko dana, a u istom ritmu ćemo nastaviti i ovog petka.

Ove večeri imaćemo pred sobom i jednog predstavnika iz naše zemlje. Reč je o treneru ekipe "100 Thieves", Aleksandru Trifunoviću - "Kasadu", koji će pokušati da odvede svoju ekipu do pobede protiv sastava "Evil Geniuses", koji je ipak blagi favorit u ovom dvoboju (22.00).

Ruku na srce, ako uporedimo njihove odnose na mapama, uvidećemo da razlika nije toliko velika. Geniji se bolje snalaze na mapama Mirage, Inferno i Train, dok su Lopovi bolji na mapi Nuke i Dust2. Ove sezone, nisu imali toliko prilika da se nadmeću na Overpassu, pa ta mapa nije uzeta u obzir.

Međusobni skor kaže da su se dva tima sastala ukupno 32 puta, a ubedljivo vođstvo je u rukama tima "Evil Geniuses" koji je trijumfovao u 23 navrata. Samo dva duela su otišla u tri mape kada su ova dva tima držala miš u rukama.

U poslednjem duelu odigranom tokom ESL Pro lige, iznenađujuće je pobedu odnela ekipa "100 Thieves", koja je pobedila u tri mape nakon preokreta i pobeda na mapama Nuke i Train. Videćemo da li nas isti specijalitet čeka i ove večeri.

ESL ONE

Petak
22.00: (1,55) Evil Geniuses - 100 Thieves (2,29)
22.00: (1,20) GenG - Triumph (4,00)
22.00: (2,70) Orgless - Cloud9 (1,40)

Napomena: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×