{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Fjuri likuje: Nije loše za debelog matorca koji ne ume da udara

/ Izvor: mozzartsport
Znam da mogu i bolje, poručuje novi prvak sveta
Fjuri likuje: Nije loše za debelog matorca koji ne ume da udara

Kakva je to čudnovata karijera. Bio je prvak sveta, pa je sam sebe srušio s trona otisnuvši se u alkohol, kažu i još neke druge poroke. Nabacio je više od 20 kila i delovalo je da je za Tajsona Fjurija karijera završena.

Skoro tri godine nije ni ušao u ring. Šampionske pojaseve su mu oduzeli za zelenim stolom. Niko ga nije pobedio. A, onda je rešio da se vrati. Pobedio je prvo sebe, a onda redom i druge, koji su mu izlazili na megdan.

Četiri i po godine posle prve titule, Fjuri se vratio na svetski tron, nokautiravši šampiona Dionteja Vajldera u sedmoj rundi i osvojivši dva šampionska pojasa. Bankovni račun mu je danas bogatiji za 40.000.000 dolara. Kralj Cigana, kako sam sebe zove, ponovo je kralj sveta.

Lajavac, kakvih valjda samo u boksu ima, “tukao” je Vajldera i posle meča, dok je držao mikrofon u ruci pred novinarima.
Ja sam sam sebi najveći kritičar. Znam da mogu mnogo bolje. Tek sam počeo da se borim ovim stilom. Potrebne su godine da se usavrši, ali brzo učim i ne zaboravljam stvari. On je rekao da ne umem da udaram, da imam dva jastučića umesto pesnica. Pa, onda ovo nije bilo loše za jednog matorog debeljka koji ne ume da udara”, poručio je Fjuri.

Kralj Cigana je ponovo kralj sveta (VIDEO)

Bio je ovo drugi duel Fjurija i Vajldera. Prvi je završen nerešeno, u drugom je Britanac razbio rivala. Prema ugovoru, Amerikanac ima pravo da traži treći meč. I sasvim je izvesno da će ga biti.
Želim da uživam u ovoj pobedi, a Dionteju je potrebno vreme da se oporavi. Ali, gotovo sam siguran da će tražiti još jednu borbu, jer je on udarač sa dinamitom u rukavicama. U svakom trenutku može da obori bilo koga. Sa takvim oružjem, uvek ste spremni za borbu. Ako on ne bude želeo, moji agenti će naći narednog rivala, a ko god da to bude, proći će isto kao Vajlder”, naglasio je Tajson Fjuri.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×