{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Gejming spektakl u Domu omladine 5. oktobra
Esports: Biraju se poslednji predstavnici za Svetsko prvenstvo

U nedelju 5. oktobra u Domu Omladine očekuje nas gejming spektatkl - bira se predstavnik Srbije za Svetsko IeSF prvenstvo u Seulu.

Krajem 2019. godine, Južna Koreja će biti domaćin IeSF Svetskog prventsva na kojem će se takmičiti najbolje reprezentacije na svetu u tri različite video igre: Dota 2, PES 20 i Tekken 7. Pa će tako morati i Srbija da izabere svoje predstavnike. Dok znamo da će nas u Tekkenu predstavljati Vlada ”Cold Heart” Stanković, velika finala za Dotu 2 i PES 20 odigraće se u nedelju.

KLADITE SE NA ESPORTS U MOZZARTU

Nakon dve iteracije Dota 2 kvalifikacija, ostale su nam još četiri najbolje ekipe, koje će odmeriti svoje snage u Sali Amerikana 5. oktobra. Favorit ovog turnira će definitvno biti Team Serbia, za koji nastupaju dva najpoznatija Dota 2 igrača iz Srbije, Swiftending i LebronDota. TeamTim, koji je takođe prošao kroz prve kvalifikacije prikazao je fantastičnu igru u svim svojim mečevima, tako da niko ne bi smeo da ih potceni. Iz drugih kvalifikacija kao pobednici izašli su Five Angry Men, koje predvode poznata lica, kao što su Hairy Freak i Gogi. Zajedno sa njima, plasman je obezbedila ekipa Hoodlums, koja je svoj odlučujući meč odigrala bez greške.

Ovaj događaj počinje u 12 časova, gde će biti i puno dodatnih sadržaja, koji će obezbediti zabavu posetiocima. ULAZ JE POTPUNO BESPLATAN!

U isto vreme održaće se i veliko PES 20 takmičenje, čiji će pobednik takođe imati čast da predstavlja našu zemlju na Svetskom Prvenstvu u Seulu. Prijave za ovaj turnir možete pronaći - OVDE.

Foto: www.rur.rs

×