{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Esport miks: Vici Gaming i FaZe Clan su sile, Keen Gaming spremio iznenađenje

/ Izvor: mozzartsport.com
Izdvojili smo tri zanimljiva para iz današnje ponude
Esport miks: Vici Gaming i FaZe Clan su sile, Keen Gaming spremio iznenađenje

Globalna pošast odložila je skoro sve fudbalske lige. Glavna "hrana" ljubitelja sportskog klađenja svedena je na minimum, pa se kao alternativa nudi sasvim drugačija ponuda. Fokus je mahom na eSportsu. Turniri se igraju za nagrade od preko 500.000 dolara, a sport iz dana u dan raste rapidnom brzinom.

 DANAŠNJA ŠPONUDA ESPORTSA

I danas je na programu nekoliko zanimljivih okršaja u Counter Strike-u, LOL-u i DOTI 2, pa bacite pogled... Između više od 50 dvoboja definitivno ima šta da se izabere.

Miks dana započinjemo Dotom 2 i okršajem Astera i Vici Gaming-a (12.00). Aster je poražen od PSG LGD-a sa 1:2, odnosno od istog tima kao i Vici Gameing. Neka ovi porazi posluže kao svojevrstan etalon odmeravanja snage dve ekipe na osnovu koga analitičari sporta preko džojstika veće šanse za pobedu na ovom susretu daju Vici Gaming-u. Uostalom, upravo pred ovim rivalom proteklog meseca Aster je pao sa 2:0, što svakako potvrđuje ko je kakav.

Takođe u Doti 2 snage odmeravaju Royal Never Give Up i Keen Gaming (13.00). U aprilu Rojal Never Give Up dva puta je savladao Keen Gaming. Kvota je takva kakva jeste da se isto ponovi, mada i upitna budući da kolaju priče o tome kako je Keen Gaming spremio nešto što može da donese iznenađenje. Biće zanimljivo, a na sve treba dodati i da je Keen Gaming dobio samo jedan meč od proteklih pet na koje je izlazio.

Za kraj sugerišemo na dvoboj FaZe Clan-a i Godsent-a (17.30) u Counter Strike-u. FaZe Clan je neumoljiva sila Grupe B kome prosto ide "pucačina" kao hladna voda na vrelom letnjem danu. Godsent je od četiri meča u grupi izgubio samo jedan susret s G2 Esportsom, pa se može smatrati doraslim rivalom koji je pre dve godine odigrao dva meča s ovim rivalom, prilikom čega je jedan dobio. Ipak, kako sada stvari stoje, svi epiteti favorita idu na keca.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×