{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Dva Veselina, dva stara prijatelja, dva rivala

/ Izvor: mozzartsport.com
Nekadašnji saigrači sada na suprotnim stranama u ulogama trenera... Zagreb dočekuje Metaloplastiku, a Vujović Vukovića
Dva Veselina, dva stara prijatelja, dva rivala

Pre odlučujućih utakmica Lige šampiona sa Elverumom i Celjem rukometaši Zagreba će večeras na SEHA poligon. U okviru 6. kola SEHA lige u goste im dolazi stari rival Metaloplastika (TV Arena sport, 20.45), koga su savladali na startu takmičenja u Šapcu sa 28:25.

Za razliku od pomenutog okršaja na otvaranju regionalnog takmičenja, ovaj meč imaće posebnu težinu. Emotivnu. Strateg domaćih Veselin Vujović nameriće se da klub u kojem je proveo devet igračkih godina.
"Za mene je ta utakmica posebna jer sam svoje najbolje igračke dane proveo u Metaloplastici. Bili smo dvaput prvaci Evrope. Biće zanimljivo. Na klupi Zagreba sam ja, a na kormilu Šapčana moj saigrač iz tih dana Veselin Vuković. Čujem se sa Vukom gotovo svaki dan, ali naravno da mi je želja da upišemo pobedu kako bi mojim igračima poraslo samopouzdanje uoči važnog gostovanja Elverumu", rekao je Vujović u najavi susreta.

Zagrepčani su do sada odigrali tri susreta i zabeležili dva slavlja, dok je Metaloplastika na poslednjem mestu Grupe B sa jednim trijumfom iz četiri duela.
"Očekujemo da će ovo biti dobra utakmica u Zagrebu, pošto smo pružili solidan nastup u našem prvom sukobu u sezoni. Međutim, Zagreb je u međuvremenu promenio stil igre i sada izgleda mnogo žešće, pa mislim da će ovo biti zaista dobar test za nas. Trenutno se bavimo nekim manjim povredama, ali uprkos tome mislim da ćemo posle dužeg vremena moći da pokažemo šta sve možemo da učinimo pred zagrebačkim rukometnim navijačima i, naravno, nadamo se da ćemo postići najbolji mogući rezultat na kraju", istakao je Veselin Vuković.

Foto: Shutterstock / RK Metaloplastika


 

Najnovije vesti


×