{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Dosta je bilo zafrkancije, Srbija pregazila Kamerun, u nedelju protiv Italije za Olimpijske igre

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
U Bariju ubedljivih 3:0
Dosta je bilo zafrkancije, Srbija pregazila Kamerun, u nedelju protiv Italije za Olimpijske igre

Prioritet svih prioriteta za 2019. olimpijska viza za Tokio. Sve što su radili ove godine u Odbojkaškom savezu Srbije bilo je podređeno tom cilju. I čini se da su izabranici Nikole Grbića spremni. U generalnoj probi pred odlučujući meč u borbi za Olimpijske igre Orlovi su deklasirali nedorasli Kamerun sa 3:0, po setovima 25:22, 25:19, 25:13.

Tek da odmorni dočekamo okršaj sa domaćinom turnira u Bariju, pošto u Tokio ide samo prvi iz grupe, a Kamerun, pa ni mnogo jača Australija, prosto nisu mogli da ozbiljnije izazovu Srbiju i Italiju.

Posebno se to odnosi na afričku selekciju čiji je kvalitet – ili možda bolje reći nedostatak istog – dozvolio selektoru i da odmori našeg najopasnijeg igrača Aleksandra Atanasijevića, koji protiv Kameruna nije ni ulazio u igru, dok su prima radi Uroš Kovačević i Srećko Lisinac igrali samo u prvom setu. Mogao je Grbić sebi da dozvoli luksuz da pruži minute igračima koji do sada nisu bili u prvom planu, a one umornije odmori. Jaz između dve reprezentacije bio je toliko je velik da je utakmica sa Kameruncima bila puka formalnost.

Megdan sa Italijom je pak meč sezone. To se čeka. Nedelja od 21.15.

KVALIFIKACIONI TURNIR ZA OLIMPIJSKE IGRE (BARI, ITALIJA)

Subota

GRUPA C

Srbija - Kamerun 3:0 (25:22, 25:19, 25:13)
21.15: (9,90) Australija - Italija (1,02)

(FOTO: cev.eu)

Najnovije vesti


×