{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Takmičarski program 10. maja počinje u 10 časova krosom RTS-a na terenima Sportskog centra Mladost, a zatim od 20 časova kreću trke po ulicama grada na Moravi
no_image.png

Zbog velikog interesovanja Čačana za učešće na međunarodnoj noćnoj uličnoj trci koja je pozivnog karaktera, organizatori su odlučili da organizuju i trku zadovoljstva za rekreativce, kao i porodičniu trku na 1.100 metara koja će biti na programu 10.maja u 20:30 časova.

Program počinje u 10 časova krosom RTS-a na terenima Sportskog centra Mladost. kada će biti održano 26 trka na kojima će učestvovali predškolsci, učenici osnovnih i srednjih škola. Zatim će od 20 časova centralnim gradskim ulicama trčati učenici čačanskih srednjih škola i studenti čačanskih fakulteta, a za 21 čas zakazana je međunarodna noćna ulična trka "ČAČAK GRAND PRIX".

Gradskog trg u Čačku startno je mesto za sve trke, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na mejl cacakbezgranica@gmail.com. Rok za prijavu je sreda, osmi maj. Porodičnu trku podržao je Pokret za decu "Tri plus", a organizatori su za sve koji prođu kroz cilj obezbedili medalje kao uspomenu na ovaj događaj.

Od 17 do 19 časova istog dana biće održan javni čas na kom će 140 registrovanih sportskih organizacija iz Čačka promovisati 28 sportova. Organizatori ove manifestacije su grad Čačak, Sportski centar Mladost i Sportski savez Čačka.

Najnovije vesti


×