{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Brazilski okršaj za završetak večeri

/ Izvor: mozzartsport.com
Alma i Kejd udaraju jedni na druge u Clutchu (23.15)
Brazilski okršaj za završetak večeri

Ponedeljak nije dan koji previše obiluje gejmerskim poslasticama, pa ćemo nakon jučerašnjeg velikog derbija između ekipa G2 i FaZe Clana, danas moći da se posvetimo brazilskim ekipama u okviru Clutch sezone.

Tako ćemo u direktnom duelu gledati Almu i Keyd (23.15), u kojoj je drugopomenuta ekipa blagi favorit za pobedu. Doduše, i jedni i drugi su do sada u međusobnim okršajima pobedili po tri puta, pri čemu nijedan duel nije otišao u produžetak.

Poslednji put, dva tima su se sudarila pred kraj prošle godine, tačnije 23. decembra, a Alma je trijumfovala sa 2:0 (16:14, 16:13). No, sveukupno gledano, Keyd se trenutno nalazi u nešto boljoj formi.

Generalno gledano, Alma se bolje snalazi na mapama Dust2, Inferno, Train i Overpass, dok je Keyd statistički bolji na Nuke-u i Vertigu. Na Mirage-u, trenutno ništa ne može da razdvoji dve ekipe.

Gledajući igrače, nominalno domaća ekipa osloniće se na "r4ul"-a, odnosno Raula Brukasu, koji sa 25 godina starosti trenutno drži sasvim solidan rejting od 1,11. Sa druge strane, čekaće ga "piriaz1n", tačnije Giljerme Barbosa, koji ima približno isti rejting koji iznosi 1,10.

COUNTER STRIKE – CLUTCH

Ponedeljak
22.15: (3,00) Alma – Keyd (1,33)
00.30: (1,35) W7M – DETONA (2,90)

Napomena: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×