{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Završnica planetarnog šampionata u najbržem kolektivnom sportu ne sme promaći bez da je overimo na tiketu
BET INFO: SP u hokeju na ledu
"BET INFO"

Danas kreće sama završnica Svetskog prvenstva u hokeju na ledu u Nemačkoj, igraju se sve četiri četvrtfinalne utakmice, a favoriti su jasno izraženi. Pa zašto se onda ne bismo i mi malo zaigrali, ali na tiketu?!

RUSIJA - ČEŠKA
KI 1, KVOTA 1,50
 

Rusi su upisali šest pobeda na ovom prvenstvu, a onda su u zadnjem kolu po skupinama izgubili od SAD-a i tako u četvrtfinalu umesto Finske dobili Češku. Baćuške imaju veoma jaku ekipu, savršenu kombinaciju mladosti i iskustva pa danas ne bi trebalo imaju ikakvih problema. Češka nije bila uverljiva, izgubila je Švajcarske, mučila se s Norveškom i jednostavno nije na nivou Rusa.

SAD - FINSKA
KI 1, KVOTA 1,55
 

Veća kvota nego na Ruse, a opklada je možda i bolja. Jenkiji se se "prošetali" grupom, porazili sve osim Francuza i nadaju se da mogu do samog kraja. Kiksnuli su na samom početku turnira, ali su se brzo uigrali i izgledaju izuzetno opasno u napadu. Na SP su stigli sa najvećim mladim NHL zvezdama i vrlo balansiranom ekipom tako da suu protiv Finaca ogromni favoriti. Finska je u najmanju ruku razočarala, završila kao četvrta u grupi, poražena od Češke i Francuske, dok se namučila protiv Norveške i Švajcarske. Sa takvom igrom u ovom duelu nema šanse. Protivnici  su puno brži i ubojitiji tako da ni ovde nema mesta dilemama.

KANADA - NEMAČKA
KMB 1&5+, KVOTA 1,41
 

Ovo je jedini par gde neće biti baš nikakve neizvesnosti. Nemačka je kao domaćin izborila četvrtfinale, to je lep uspeh i nagrada navijačima, ali ovde se njihov put zaršava. Kanada je najjača reprezentacija na turniru i neće dozvoliti nikakva iznenađenja u ovoj utakmici koja će gotovo pa sigurno završiti sa uverljivom pobedom. Nemci će u efikasnoj utakmici možda odgovoriti kojim pogotkom pa vam ovde preporučujemo KMB sa golovima 5+.

ŠVAJCARSKA - ŠVEDSKA
KI 2, KVOTA 1,40
 

Švajcarci su odradili turbulentnu grupnu fazu u kojoj su poraženi od Francuske i Finske, mučili su se sa Slovenijom, ali na kraju su savladali Kanadu i Češku. Dobri su, ali previše nestabilni za rezultat bolji od četvrtfinala i Švedska danas gotovo sigurno prolazi dalje. Tri krune su stigle sa 18 NHL igrača, vrlo iskusnih i klizački moćnih, a iako su Švajvcarci tehnički solidni to im danas neće pomoći. Švedska je prekvalitetna, pokazala je na ovom turniru dominantne partije i danas prolazi u polufinale. Pojačali su ih Lundkvist i Beckstrem koji su se vratili iz NHL plej-ofa, a radi se o jednim od najboljih hokejaša sveta. Švedska može daleko.

Iznenađenja su ovde teško moguća. Rusija, SAD, Kanada i Švedska su ispred konkurencije, mnogo jače od današnjih protivnika i teško je zamisliti neke druge rasplete. U nedostatku obimnije fudbalske ponude danas neki od ovih parova lepo mogu da popune tiket.

 (Foto: Action Images)

Najnovije vesti


×