{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Akcenat na Pro ligi, Jermilov kamen spoticanja

/ Izvor: mozzartsport.com
I danas pregršt mečeva u stonom tenisu
Akcenat na Pro ligi, Jermilov kamen spoticanja

Čudno doba za kladioce i spas u vidu stonog tenisa. Tako u najkraćem može da se opiše stanje na meniju poslednjih nedelja, u vreme pandemije koronavirusa, koja je paralisala najpopularnija takmičenja.

SVI DANAŠNJI STONOTENISKI MEČEVI

Pingpong može da se pohvali sa dva takmičenja koja su danas na programu, a to su Liga pro Rusije i Setka kup. Sveukupno, nekoliko desetina mečeva od kojih su neki počeli u prepodnevnim satima.

Akcenat bacamo na Pro ligu, u kojoj nas očekuje nekoliko intersantnih dvoboja. Ilja Novikov igraće dva meča, protiv Jermilova i Ramenskija, a Vladimir Nemaškalo sa Jermilovim.

Novikov se nije baš lepo proveo u svojoj grupi na jučerašnjem turniru. U osam borbi uspeo je da slavi samo dva puta. Na jutarnjoj sesiji izgubio je četiri duela, pa ne može da se kaže da je ubedljiv favorit protiv današnjih protivnika. Tim pre što oba rivala imaju bolji skor tokom jučerašnjeg dana.

Nemaškalo je u dobroj formi. U tri prethodna turnira jednom je slavio, a dva puta je završavao kao drugoplasirani. Juče je u jutarnjim sesijama ostvario dve pobede na četiri meča, a oba puta je slavio posle velike borbe u pet setova.

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×