{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Humanitarni tiket u podne: Jelena Pantović tipuje za Svratište za decu ulice, Krfska 7A

/ Izvor: mozzartsport.com
Takmičarka u parastreljaštvu zida kvotu na račun MOZZART simulacija
Humanitarni tiket u podne: Jelena Pantović tipuje za Svratište za decu ulice, Krfska 7A

Ni levo, ni desno, već pravo u centar. To je posao naše Jelene Pantović, parolimpijske sportistkinje čija uža speijalnost je gađanje vazdušnom i malokalibarskom puškom. Dakle, duga cev njena je mera, a naš zadatak i danas isti. Čekamo da Jelena Pantović ustreli pet MOZZART parova na osnovu kojih naša današnja gošća očekuje prolazak kvote 30,56. Suma od 305.600 dinara namenjenih Svratištu za decu ulice Krfska 7a u Beogradu zaista je uzorna, pa krenimo u tipovanje. Napominjemo da gro igara vuku simulacije, odnosno tipovi Jelene Pantović među kojima je i jedna MOZZART šansa vredna kvote 2,00, te kombinacija koja vuče koeficijent 2,35.

Bravo za Zorana Njeguša, 205. dobitnika Humanitarnog tiketa u podne

Slede već pomenute MOZZART simulacije! Šta su one zapravo? DONELI SMO ODLUKU da se najjače evropske fudbalske lige uprkos pandemijskom embargu nastavljaju da se igraju. Tako je barem kada je reč o Mozzartovoj ponudi. Sada možete da se kladite na simulaciju mečeva koji su preostali da se igraju u stvarnosti. Rezultat i kretanje događaja na meču su simulirani i predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva. Na primer, kladite se na meč između Juventusa i Lacija, a podaci su sa meča Vest Hem – Arsenal od pre dve godine. Tako stoje stvari, a naša gošća na stranu odvaja četiri para iz ove lepeze igara.

Za početak Austrijanci s utakmicom Admira (SIM) - Tirol (SIM).

„Igram GG3+“, reče naša Jelena, koja je osvojila nekoliko međunarodnih odličja, plus preko 100 republičkog ranga.

Turci su njena naredna simulacijona destinacija. Izbor je pao na utakmicu Alanja (SIM) - Trabzon (SIM).

„Igra na golove, odnosno 3+ tip“.

A sada malo do Lige šampiona koje za sada nema, ali nam to ni najmanje ne smeta da se pozabavimo simulacijom utakmice Atalanta (SIM) - Barselona (SIM).

“Kombinujem 1+I&2+II”, interesantan je odabir igre naše današnje gošće koji vredi kvote 2,35.

Ponovo LŠ simulacija uz utakmicu Atl. Madrid (SIM) - RB Lajpcig (SIM).

“Ovde igram MOZZART šansu KI1Vpp1“.

Za kraj, tu je pikado, odnosno susret Van der Mer V - Kuivenhoven M, koji se igra u okviru PDC Home tour takmičenja. Ovo je susret 85. takmičara u rangu sa 79. na rang listi. Nisu se do sada viđali, a po poslednjim rezultatima, poprilično su izjednačeni po formi. Van der Mer bi međutim po onome što tvrde poznavaoci mogao da se tretira kao tek za nijansu bolji, mada to ne mora apsolutno ništa da znači u duelu dva Holanđanina.

„Igram dvojku“, hrabro je procenila Jelena, reprezentativka Srbije, rođena 1980. godine.

Sjajno, nema šta, a mi našoj streljački nastrojenoj gošći još jedanput zahvaljujemo na trudu i istrajnosti. Za kraj,  Jelena Pantović izrazila je zadovoljstvo zbog učešća u našoj velikoj akciji. Stegnimo joj palčeve u nadi da ćemo upisati dodatni plus u najjačoj akciji plemenitog klađenja. Treba da znate, da niko i nigde, do MOZZART-a ništa slično u kladilačkom smislu ni ne pokušava! Zato vas pitamo, da li znate da je tiket ovoga utorka 1.426. po redu? Tačno toliko trajemo, zato imajte na umu da je vaša omiljena kladionica svuda i uvek s vama, ma gde da ste.

Ova i slične MOZZART akcije inspirisale su i našu Jelenu na igračku ofanzivu, za šta joj sleduje veliki aplauz kojim pozdravljamo redovno tipovanje za institucije preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Jelena Pantović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu . Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 30,56, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Najnovije vesti


×