{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Humanitarni tiket u podne: Jovan Lutkić tipuje za pomoć bolnicama Srbije

/ Izvor: mozzartsport.com
Fudbalski trener angažovan u Kini, pokušava da naplati slabe tačke E-Sports izazova
Humanitarni tiket u podne: Jovan Lutkić tipuje za pomoć bolnicama Srbije

Da nas je neko početkom februara meseca pitao šta je to nemoguća kladilačka misija, verujemo da nikome ne bi palo na pamet da fudbala kao takvog u jednom danu ni za lek ne neće biti… Eto, danas je jedan takav dan, ali to ne smeta Jovanu Lutkiću, čoveku koji je trenirajući devetogodišnjake Tjenđina postao šampion Kine.

On je na danas na MOZZART kvoti 8,06! Verujemo Jovanu od koga očekujemo dodatni plus na našu do sada doniranu sumu u iznosu od 14.876.989 dinara. A, ako se pitate kako se snašao, odmah ćemo vam reći da su se mlađi članovi MOZZART Sport redakcije složili s njegovim izborom E-Sports tipovanja. Dakle, ima sve ovo dosta izgleda za prolazak

Krećemo od para FATE-Tricked. Prema predviđanjima analitičara, tim Tricked Esport favorit je s prosečnim koeficijentom oličenom kroz trenutnu kvotu. U skladu sa tim, FATE (Bugarska) tretira se kao autsajder meča, što je  činjenično stanje. Ako ste sigurni da analitičari daju potpuno pogrešno predviđanje, trebalo bi da rizikujete i kladite se na uspeh FATE tima, jer kvota na njih nije zaista loša kao izazov.

“Igram dvojku”, reče Jovan Lutkić koji je zahvaljujući bivšem kapitenu Obilića Zoranu Rankoviću, igraču šampionske generacije Šangaja, stigao u Kinu.

Priču na tu temu nastavljamo, ali tek nakon priče o meču Prima - Sons of Lennart. Imajući u vidu opštu spremu oba tima, ne može se reći da je ma ko slab. Međutim, analitičari su tu da procene Prhimu kao jaču, odnosno spretniju. Tjo treba imati na umu, ali ne treba smesti s uma da je Counter strike izazov koji nekada dobija i srce koje Sons of Lennart ima, što znači da može i da iznenadi.

„U ovoj prilici igram na jedinicu“...

Sledi meč Lotb – GoBananas. Ovde je nezahvalno suditi, jer sve deluje kao hod po žici. Tako procenjuju iskusni poznavaoci dva tima I Counter strike zadovoljstva. Sve u svemu, jezičak može da pretegne na ma koju stranu, a ko misli da zna na koju će, slobodan je da bira. Kvote na obe opcije zaista nisu za zanemarivanje.

“Po mojoj proceni, neka stoji jedinica”, reče Lutkić koji uz razgovor  podvlači da je Ranković legenda tamošnjeg fudbala, a da je u mnogoljudnoj zemlji radio za kinesku fudbalsku federaciju. Raspored je dobio u Tianjinu (Tjen – Đinu) koji je 120 kilometara udaljen od Pekinga.

Poslednji par pred nastavak priče vodi nas na meč Vinkelparty – Fightclub. Bez neke polemike Fightclub je umereni favorit ovoga para. Upoznati s njihovim sposobnostima takvu tvrdnju ne stavljaju pod znak pitanja, a pojedini igrači se nadaju i iznenađenju. Ipak, treba biti realan pa reći da je jedinica hazarderska, a dvojka realna opcija.

“Tipovanje zatvaram dvojkom”, rekao je naš gost, a onda je počelo prijateljsko ćaskanje.

Popularni Lutka u fudbalskoj asocijaciji Tjenđina vodio je M9 generaciju i postao je sa svojim izabranicima šampion Kine. Novi ugovor u Tjenđinu produžen je na dve godine, jedan plus jedan. Uslovi za rad su odlični, ali jedino mu u Kini nedostaje porodica, sin i supruga.

Lutkić, za razliku od nekih drugih srpskih trenera koji rade u Kini, smatra da su tamošnja deca talentovana, ali da kasnije imaju probleme sa adekvatnim treninzima. Uz to, roditelji smatraju da je za decu ipak primarno obrazovanje i škola. Na nagovor roditelja, čak i deca ekstra talentovana za fudbal posvećuju se obrazovanju.

Jovan, ističe da Kinezi poštuju Srbe zbog odgovornosti i predanosti poslu što posebno cene. Mlađa populacija zna za Noleta, Novaka Đokovića, starije za glumca Batu Živojinovića i čuveni film “Valter brani Sarajevo”. Fudbalski ljudi se sećaju Milorada Kosanovića, Ljubiše Tumbakovića koji su uzimali šampionske titule. Dragan Stojković Piksi sa svojim timom igrao je najlepši fudbal u Kini. Imali su prvog strelca lige, dok je Milorad Madžić najbolji sudija u Kini, institucija, profesionalac…

I to bi bilo uglavnom sve. Nećemo mnoogo govoriti o društveno odgovornum naporima u toku COVID-19 krize. U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sve ono što je u ovom trenutku preko potrebno. Učinićemo sve što se može u cilju prevazilaženja svih poteškoća, odnosno složenih uslova borbe protiv pandemije koja je u fokusu ne samo zdravstvenih radnika, već i svih institucija društva. Uz nadu u  brzu pobedu nad COVID – 19 virusom, idemo i u nove igračke podvige, jer sve što nam za to treba je disciplinovan pristup situaciji i poštovanje saveta nadležnih.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Jovan Lutkić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu JU Socijalno-gerijatrijski centar, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 8,06, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Najnovije vesti


×