{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mozzartovi volonteri bez razmišljanja stali uz svoj narod i državu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Vozači naše kompanije Goran i Ilija svaki dan opskrbljuju Infektivnu kliniku, bolnicu na Sajmu, domove zdravlja, ali naše najstarije, kojima isporučuju pakete…
 Mozzartovi volonteri bez razmišljanja stali uz svoj narod i državu

Umesto kladioničarskih listi, vozači kompanije Mozzart od prvog dana uvođenja vanrednog stanja razvoze – medicinsku opremu, dezinfikacione materijale, humanitarne pakete pomoći… Umesto da opskrbljuju Mozzartove poslovnice, odredišta su im postale Infektivna klinika, improvizovana bolnica na Sajmu, domovi zdravlja, ali i pragovi domova naših najstarijih sugrađana, kojima isporučuju pakete…

Mozzart donira 10 respiratora bolnicama
Kompanija Mozzart do sada donirala 400.000 evra za borbu protiv korone
Mozzart donirao 100.000 evra bolnicama

Regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću, kao i mnogo puta do sada, stavio se u službu naroda i o tome se nije mnogo razmišljalo. 

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević kaže da su zbog aktuelne situacije u Gradu svi resursi maksimalno angažovani, sve zdravstvene i ustanove socijalne zaštite se detaljno dezinfikuju - bolnice, domovi zdravlja, narodne kuhinje, zatim celokupan sistem GSP-a…
"Dezinfekciona sredstva se koriste u ogromnim količinama, a sve te tone treba nabaviti i dostaviti svakog jutra na odredišta. Međutim, uvideli smo da nam treba pomoć i obratili se kompaniji Mozzart koja i tokom čitave godine učestvuje u društveno odgovornim aktivnostima koje Grad organizuje. Kompanija Mozzart nam je kroz samo nekoliko sati poslala kombije i vozače, stavili su svoje resurse na raspolaganje Gradu i to je primer društveno odgovornog poslovanja u svakoj situaciji i prilici. Pozivamo sve privredne subjekte da se isto ponašaju i pomognu zajednici u kojoj posluju", kaže Nikola Nikodijević.

Mozzartovi vozači na humanom zadatku

Naša kompanija se odmah prihvatila posla, kako bi se sve ekspresno organizovalo i priskočilo u pomoć sugrađanima. Kao i uvek, nije bilo dvoumljenja da li će se izaći u susret. 
"Niko ovo nije očekivao, ali ako je već tako, osećamo da radimo nešto za opšte dobro. Vozimo zaposlene u Zavodu za biocide i medicinu na razne zadatke, preuzimanje robe, odlazimo u servise, radi preuzimanja popravljenih pumpi, preuzimamo donacije, isporučujemo hlor za Infektivnu kliniku, kolega je baš jutros vozio opremu kojom je njihova ekipa sterilisala privremenu bolnicu na Sajmu. Nema stajanja, idemo dalje", priča Goran Ristić, vozač u kompaniji Mozzart.

Njegov kolega Ilija Stojanović objasnio je šta su njegova zaduženja...
"Moj posao konkretno je razvoz opreme za zaštitu i dezinfekciju. Uglavnom su isporuke za smeštajne centre za zaražene, Sajam, Infektivnu klinika, bolnica Dr Dragiša Mišović. Obezbeđena nam je zaštita, maske i rukavice, ljudi su prijatni i saradnja funkcioniše izuzetno dobro. Utisci su pozitivni, svi imaju isti cilj, a na prvom mestu je zaštita svih. Osećam se izuzetno korisno što pomažem u ovoj situaciji."

Naša kompanija će nastaviti da pomažu sa svim svojim resursima kako bismo svi zajedno iz nevolje koja nas je snašla izašli kao pobednici. Ilija i Goran svakako to već jesu..

Najnovije vesti


×