{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Humanitarni tiket u podne: Vladimir Danilović tipuje za Opštu bolnicu Čačak

/ Izvor: mozzartsport.com
Producenta i tekstopisca motivišu MOZZART donacije bolnicama širom zemlje
Humanitarni tiket u podne: Vladimir Danilović tipuje za Opštu bolnicu Čačak

Naš današnji plemeniti kladilac je Vladimir Danilović. Jedan je od ljudi koji su postavljali na noge prve privatne radio stanice u Srbiji. Tokom devedesetih godina prošlog veka, u okviru svoje nezavisne produkcije, podiže standard i kvalitet programa mnogih komercijalnih radio stanica. Pored toga učestvuje u organizovanju koncertnih turneja nekih od najvećih imena sa naše muzičke scene.

Nakon prodaje svoje regionalne radio stanice, 2009. godine, pomaže u formiranju TDI mreže i osniva firmu PRO SOUND koja se bavi marketingom, kao i audio i video produkcijom..Sa svojim poslovnim partnerima 2016. godine osniva muzičku izdavačku kuću MAGIC RECORDS sa kojom se trudi da postavi standarde  na muzičkoj pop sceni u regionu. Za tri godine poslovanja MAGIC RECORDS je već objavio veliki broj hitova od kojih je ne mali broj Vadimir Danilović i napisao.

Sad nam ispisuje dobrotvorni listić i početna stanica je Belorusija, LIBERTAS – DINAMO LIVING. Pre sedam dana Dinamo je remizirao, 1:1, a sad se očekuje trijumf gostujućeg sastava.

“Dvojka”.

Iz Belorusije prelazimo u Nikaragvu,  ČINANDEGA – JUVENTIS M. Bolji skor imaju gosti, 2:3:6 sa najubedljivijom pobedom od 5:0. Domaći su doživeli brodolom od 7:0. I Juventus je pretrpeo poraz u poslednjem kolu od 2:0. Gosti imaju samo bod više.

“Još jedna dvojka”.

LAS SABANAS – REAL M. kao naredni par. Međusobni odnos je 0:1:2, uz najubedljiviju pobedu od 4:1. Domaći, sa šest bodova drže fenjer dok rival ima sedam poena više. Madris je slavio u poslednjem kolu sa 2:0, a domaći su doživeli minimalan poraz.

“Neka dođe iks”.

I poslednji duel DEPORTIVO OKOTAL – HALAPA. Domaći imaju bolji međusobni skor, 5:1:1. Gosti su u poslednjem kolu slavili sa 2:0, a domaći su poraženi istim rezultatom. Deportivo ima devet bodova gosti duplo više.

“Dupla šansa iks, dva”, zaključuje Danilović koji je napisao tekst za numere “Jasno mi je” Nevene Božović i “Dubine” Lene Kovačević. U poslednje dve godine nagrađene su za najbolje numere, u svojoj kategoriji, na regionalnoj dodeli muzičkih nagrada MAC, a koje autorski potpisuju Vladimir Danilović i Darko Dimitrov. S obzirom da radi na afirmaciji mladih muzičkih nada, naš dobrotvorni kladilac pisao je i pesme za Igora Simića(“Poveruj u ljubav” i “Ne dam te”), Dunju Vujadinović(“Da mi je”) kao i Blah Blah Bend (“Dobro došla si”), Danu Karić (“Kada si tu”), ali i većinu novih hitova Lene Kovačevič (“Dubine” , “Samo da mi je”, “Požuri”).

Nešto o MOZZARTOVOM društveno odgovornom poslovanju.  

Naša kompanija, kao mnogo puta do sad, vodi borbu da pomogne svima kojima je pomoć potrebna. Najnovija informacija glasi da će MOZZART srpskim bolnicama donirati deset respiratora, za kojima vlada velika potražnja. Deset najsavremenijih, invazivnih respiratorora ukupna cena je 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama  od 100.000 evra. Potom, besplatni paketi za penzionere po gradovima Srbije, od 100.000 evra.

Poslednje informacije kažu da respiratori stižu sledeće sedmice. Top of FormBottom of FoKompanija planira izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Krenula je i nova akcija “Za duži životni vek – najduži tiket”. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima, a plan je da kompanija donira novih dvanaest inkubatora. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog  Slobodana Pive Ivkovića.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih…

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak koji ima rekordni dobitak u Humanitarnom tiketu. I tako do 49 članova kluba od 100.000 dinara.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Vladimira Danilovića dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Najnovije vesti


×