{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Humanitarni tiket u podne: Vlade Radičević tipuje za pomoć porodici Dragana N. Stojnića iz dragačevskog sela Kaona

/ Izvor: mozzartsport.com
Urednik sportske redakcije Radio Beograda uz Beloruse izvlači maksimum iz današnje sportske ponude
Humanitarni tiket u podne: Vlade Radičević tipuje za pomoć porodici Dragana N. Stojnića iz dragačevskog sela Kaona

Lako je pred punim stolom biti gurman, a jednostavno MOZZART igrač u danima kada sve vrvi od uzbudljivih sportskih događaja. Međutim, naša kladilačka gozba sticajem okolnosti nije puna. Šta ćemo onda? Šta činiti u eri borbe protiv COVID-19 virusa kada je sport privremeno opravdano suspendovan gotovo na celoj planeti?

MOZZART ekipa zna, pa na mah jatu „Humanitarnog tiketa u podne“ zovemo Vlada Radičevića, urednika sportskog programa Radio Beograda, čija emisija „Vreme sporta i razonode“ obeležava šest decenija u medijskom etru. Odlučan izbor našeg Vlada Radičevića vodi nas do očekivane kvote 11,62, odnosno potencijalnog dobitka u iznosu od 116.200 dinara koje uvaženi gost rubrike usmerava Draganu N. Stojniću iz dragačevskog sela Kaona. Nadamo se da će uspeti, budući da Dragan uz suprugu ima i četvoro dece s kojima živi u izuzetno teškoj materijalnoj situaciji...

Krećemo od utakmice BELAVIA – KOMPOTIKI. Reč je o beloruskoj odbojkaškoj MVL ligi.  Sudeći po trenutnim snagama, Berlavija koja je neslavno okončala meč s Prilukijem, teško može da bude ravnopravan takmac Kompotikiju. Dakle, na timu dva je pozicija nominalnog favorita, a na Vladu Radičeviću procena utakmice.

„Biram dvojku“, rekao nam je naš dragi gost rubrike, posle probijanja leda uz kvotu 1,50.

Prelazimo u hokejaške vode uz meč ŠAHTJOR SOLIGORSK – JUNOST MINSK. Nikada uzbudljivije u finalnoj plej – of seriji. Favorit ne postoji, iako je Šahtjor Soligorsk dobio prvu utakmicu. Pre toga, samo u ovoj kalendarskoj godini na mečevima ovoga para tri puta je slavio tim iz Minska, zapravo četiri ukoliko računamo i februarski meč koji je ova ekipa dobila na penale. Jednu pobedu ima Šahtjor, takođe uz penale, što samo po sebi, ako se udubimo u rivalstvo donosi zaključak da će biti neizvesno, kao na već pomenutim utakmicama koje smo knjižili s X ishodima.

„Biram dvojku“, hrabra je odluka vredna MOZZART koeficijenta 2,10.

Idemo put beloruskih fudbalskih voda, pod okrilje tamošnje ALF lige uz STRIKERC i STOLICU. Imajući u vidu svakako oskudne informacije koje iz ovog niskog ranga beloruskog takmičenja dospevaju do nas, domaći Strikerc smatra se umerenim favoritom. Stolica može da pokuša da iznenadi. U svakom slučaju, naravno imajući u vidu amaterski pristup oba tima, utakmica s malo golova deluje gotovo neverovatno. Čekaćemo raspucavanje.

„Igram jedinicu“, reče naš današnji gost vodeći se u izboru igara sloganom „Vremena sporta i razonode“ koji sasvim nedvosmisleno iznosi suštinsku vrlinu novinarstva, tako primenljivu i na klađenje. Vlade će jednostavno citirati:“ Svega po malo, za svakog po nešto”, očigledno prenoseći jaku sportsku poruku na stranicu Mozzart Sport portala.

Na kraju, bavimo se utakmicom FAVORIT – ARENA. Domaći Favorit zapravo nije favorit, već izjednačen takmac gostujućoj Areni. Snage timova dakle treba tretirati kao izjednačene, mada Arena ima reputaciju neznatno bolje ekipe. Takođe, mali broj golova ovde deluje iluzorno očekivati. Raspucan meč je u najavi, a ishod neizvestan, pa treba razmišljati i o kombinovanim tipovima, možda uz duplu šansu kao podlogu za dodavanje tipa na golove.

Konačno još jedna dvojka“, reče naš današnji gost i zatvori priču o današnjoj raspodeli igara.

Vratimo se uz Vlada Radičevića kultnoj radio emisiji.
“Vreme sporta i razonode je priča o trajanju, o entuzijazmu izuzetnih novinara i urednika Radio Beograda, to je priča o vrhunskom majstorstvu radio reportera, o novinarskoj ideji i zasluženim nagradama i popularnosti”,  priča na dan jubileja urednik sportske redakcije Radio Beograda Vlade Radičević.

Koncept emisije magazinskog tipa, uz slogan od svega po malo za svakog po nešto, je očigledno dobitna kombinacija.
“Zato je razumljivo što i dan danas imamo veliko poverenje slušalaca i što smo i dalje jedna od najslušanijih emisija Prvog programa Radio Beograda” dodaje Vlade Radičević.

Obeležavajući šest decenija emitovanja posebno su u redakciji ponosni na ljude odnosno velikane Radio Beograda i sportske redakcije, koji su postavili temelje ove emisije.

“Pre svih prvi urednik Radivoje Marković, zatim Predrag Knežević, koji je svojim idejama išao ispred vremena, remeteći dotadašnju ustaljenu šemu radio programa. Slobodniji izraz, emisija prema aktuelnim događajima i prednosti običnog fiksnog telefona, to je bilo dovoljno da se pokrene nešto što će osvojiti radio program. Saša Marković je bio prvi redaktor, reporter Marko Marković pa sjajni novinari Miodrag Stoiljković, Nebojša Popović i Branislav Španić. Ton majstori Živojin Rajić i Raša Radančić. Muzički urednik Miroslav Rambosek”…

Za slušanost emisije zaslužni su i Dragan Petrović, Đorđe Đenić, Slobodan Kovačević, Svetsilav Vuković, Jordan Ivanović, Mijailo Kostić, Milan Anđić, ali i reporteri iz ostalih centara bivše države koji su prenosili utakmice jugoslovenske prve lige.
“Dinamika, uzbuđenje i preplitanje različitih glasova sa stadiona davali su posebanu sliku fantastičnog radio programa. Tranzistor je u to vreme bio nešto poput mobilnog telefona danas”…

Tako je naš današnji gost pričao o uzornom sportskom formatu Radio Beograda, a na nama je da mu poželimo svu sreću na putu održanja kultnog statusa emisje u vremenu agresije intereneta na teritoriju radio, TV, pa i štampanog novinarskog izraza.

Još jednom, hvala Radičeviću na učešću u MOZZARTOVOM “Humanitarnom tiketu u podne” koji je do sada na brojne adrese prosledio ni manje ni više nego 14.876.989 dinara.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih. Uz sve navedeno, kompanija će u aktuelnom trenutku učiniti sve što se može u cilju prevazilaženja svih poteškoća, pa i složenih uslova borbe protiv pandemije koja je u fokusu ne samo zdravstvenih radnika, već i svih institucija društva. U tu svrhu MOZZART je klinikama već obezbedio DESET repiratora, ali to nije kraj, jer kraj ove borbe može doći samo kada COVID-19 virus zauvek proteramo iz naših života. Korak ka tome je i donacija 100.000 evra bolnicama u Srbiji, od čega će prva sredstva biti prosleđena Opštoj čačanskoj bolnici,

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vlade Radičević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,62, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Najnovije vesti


×