{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Lep gest napadača Real Madrida
Jović uplatio 50.000 evra za respiratore

Mnogo se prethodnih dana pisalo o napadaču Real Madrida Luki Joviću. Nažalost, nisu u fokusu bili njegovi golovi u dresu Kraljevskog kluba, već činjenica da je tokom pandemije virusa korna vratio u Srbiju, i prekršio pravila o karantinu.  Pominjalo se da će Luka Jović biti na tapetu državnih organa, govorili su o njegovom ponašanju Ana Brnabić i predsednik Aleksandar Vučić

Snažni napadač se kratko oglasio, svestan da se nalazi pod velikim pritiskom zbog greha mladosti, sačekao par dana i onda počeo da deluje. Prema saznanjima MOZZART Sporta Luka Jović je odlučio da srpskom zdravstvu donira 50.000 evra , koji bi trebalo da budu iskorićeni za kupovinu respiratora.

On se prilikom  humanitarne akcije konsultovao sa državnim organima, i dobio jasne smernice na koji način i čiji račun treba da uplati donaciju. I na taj način se svrstao u društvo istaknutih srpskih sportista koji su donirali novac u teškim vremenima.

Da podsetimo Novak Đoković je Srbiji donirao milion evra u fond za borbu protiv virusa korona, Ana Ivanović je u saradnji sa UNICEF-om donirala 35 respiratora, Dejan Stanković je povukao nogu i donirao novac za još pet respiratora.

Podsetimo, kompanija Mozzart i u ovim teškim vremenima stala je uz državu, uz naše lekare, naš narod! Dajući punu podršku našim zdravstvenim radnicima, koji čine sve kako bi se obezbedila održivost zdravstvenog sistema u ovim kriznim trenucima, regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću donirao je DESET respiratora, koji će biti raspoređeni po prioritetu, bolnicama u Srbiji.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×