{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Humanitarni tiket u podne: Gradimir Grujičić tipuje za porodilište Opšte čačanske bolnice

/ Izvor: mozzartsport.com
Fudbaler i profesor matematike koristi se šahom i stonim tenisom verujući u kvotu 13,55
Humanitarni tiket u podne: Gradimir Grujičić tipuje za porodilište Opšte čačanske bolnice

Bio je odlikaš, sa svim peticama, kako tokom osnovnog obrazovanja, tako i kasnije, u gimnaziji. Matematika mu nije bila bauk, naprotiv… Išao je “matiš” od ruke Gradimiru Grujičiću, kao i fudbal od noge.  Nadamo da će ga isto tako poslužiti i plemenita tipovanja s kvotom 13,55, odnosno potencijalnim dobitkom od 135.500 dinara koje namenjuje porodilištu Opšte čačanske bolnice.

Dakle, evo nas opet u poziciji da čekamo dobitak teži od 100.000 dinara. Nije malo u eri manjka sportskih dešavanja koje je prouzrokovala pandejimja COVID-19 virusa. Pobedimo ga zajedno tako što ćemo doneti odluku i ostati kod kuće.

Naš Gradimir Grujičić s obzirom da je u toku Turnir kandidata koji se održava u Jekaterinburgu, odlučio se za šahovski okršaj FABIJANO KARUANA – MAKSIM VAŠJE LAGRAV. Reč je o partiji osmog kola, a prethodni susret pomenutih velemajstora ostao je bez pobednika. Tom prilikom početni potez izveo je Francuz, dok će ovoga puta belim figurama igrati Karuana. U prošloj rundi Italijan sa američkim državljanstvom remizirao je sa kineskim šahistom Vang Haom, dok je Vašje-Lagrav bio bolji od Jana Nepomnjaščija i uzeo ceo bod. Dosadašnji učinak šahista glasi: pet remija i po pobeda i poraz Fabijana Karuane što je dovoljno za treće mesto, dok Vašje-Lagrav nakon pet remija i dva trijumfa deli lidersku poziciju sa Nepomnjaščijem. Nema nikakve sumnje, pred nama je uzbudljiv meč, a gledajući trenutne rezultate i formu šahista, još jedna partija bez pobednika je najrealnija opcija.

„Verujem u obostranu koncentraciju i opreznost šahista, pa igram na remi, dakle X“, rekao je naš Grada koji je najvažniju sporednu stvar na svetu već u sedmoj godini života kada je počeo da trenira fudbal. Bio je uspešan na oba polja. Sa lučanskim klubom igrao je i Superligu.

Idemo do Češke na stonoteniski meč GAVLAS A. – VRABLIK J. Početkom meseca videli su se dva puta. Gavlas je dobio prvi meč sa 3:2, dok je Vrablik drugi put slavio sa 1:3. Igraće se bez pardona i bez favorita, pa razumljivo zbog čega od ovog susreta u kladilačkom smislu očekujemo dosta.

„Biram jedinicu“...

Idemo na Ligu rezervi Belorusije, odnosno utakmicu TORPEDO Ž. II – BELSHINA II. Oba tima su izjednačenog kvaliteta. Niko ovde neće imati načelnu prednost, pa Totrpedo Žodinino II mora ozbiljno da shvati protivnika. Uprkos tome, ovde ne bi trebalo očekivati neku taktički nabijenu utakmicu, odnosno natezanje, budući da su i jedni i drugi otvoreni za golove. Na osnovu sadašnjih formi ne treba stranovati od najnepopularnijeg rezultata, ali treba biti uveren da će Belsina zaigrati dovoljno agresivno da utakmica možda bude neizvesna.

„Na golove, uz 4+ igru“, reče Gradimir koji je na završnoj godini PMF-a u Kragujevcu – smer matematika zbog prakse, morao je stalno da boravi u Kragujevcu kada ga je Mladost ustupila Šumadiji.

Tiket završavamo utakmicom KALMAR – JENĆEPING SEDRA. Kalmar je polsednji put početkom ovoga meseca bukvalno deklasirao Jenćeping sa 5:0. Ako se pitate da li je moglo gore po tim koji i sada stoji na poziciji gostujućee ekipe, odgovor je potvrdan, pošto je 4+ tip bio zaokružen još u prvom poluvremenu utakmice. Inače, Jenćeping po logici stvari ne bi smeo da bude toliko loš, budući da je proteklu drugoligašku sezonu završio tik ispod plej-of crte. Očekujemo da će ovoga puta njihov otpor Kalmaru biti mnogo svrsihodniji.
 

„Igram prelaz 1-1”, poručio je naš gost, odvajajući na stranu pozamašan koeficijent 2,15.

Ineče, o Gradimiru još valja reći da se po dobijanju diplome profesora matematike vratio se u svoj kraj. Zaigrao je za Slogu iz Požege koja je imala ozbiljne planove kao stabilan i klub sa tradicijom. Bio je i najbolji strelac Srpske lige Zapad. Uporedo, dobio je posao profesora matematike. Grujičiću je taj period ostao u divnom sećanju.

Pošto u životu ima i padova, našeg sagovornika povreda je na šest meseci odvojila od travnatih terena, ali ne i nastavničke katedre. Nakon oporavka stigao je poziv iz Arilja. Budućnost je želela u viši rang, ali je Takovo dobilo tu bitku.

Gradimir smatra da su matematika i logika velika pomoć u svakodnevnom životu pa dodatno oružje za 90 minuta fudbalske utakmice. Fudbal mu pomaže i u nastavi. Đaci, naročito dečaci, koji vole sport, a kaže i da ga brže zavole kada saznaju da igra fudbal. Dve godine je predavao u osnovnoj, godinu dana u srednjoj školi i sad je dobio posao u gimnaziji. Grada inače planira brak sa verenicom koja se sprema za specijalizaciju interne medicine. A do tada, igraće fudbal, učiti đake logici, učestvovati i u MOZZARTOVOM “Humanitarnom tiketu u podne” koji je do sada na brojne adrese prosledio ni manje ni više nego 14.876.989 dinara.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih. Uz sve navedeno, kompanija će u aktuelnom trenutku učiniti sve što se može u cilju prevazilaženja svih poteškoća, pa i složenih uslova borbe protiv pandemije koja je u fokusu ne samo zdravstvenih radnika, već i svih institucija društva. U tu svrhu MOZZART je klinikama već obezbedio DESET repiratora, ali to nije kraj, jer kraj ove borbe može doći samo kada COVID-19 virus zauvek proteramo iz naših života.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Gradimir Grujičić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 13,55, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Najnovije vesti


×