{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bira se najbolji tim svih vremena: Tu je i Crvena zvezda iz Barija (ANKETA)

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 85
Crveno-beli među 21 sjajnom generacijom koje su obeležile svetski fudbal
Bira se najbolji tim svih vremena: Tu je i Crvena zvezda iz Barija (ANKETA)

Španska Marka je objavila krajnje interesantnu anketu u kojoj se bira najbolji tim ili može se reći, najbolja generacija, u istoriji klupskog fudbala. U ponudi je ukupno 20 timova, a među njima je i generacija Crvene zvezde iz Barija. Napravljen je i jedan mali presedan, pošto je među klubove ubačena i slavna generacija Mađarske iz 50-ih godina prošlog veka.

Sastav ekipe koju je predvodio Ljupko Petrović činili su Stojanović, Šabanadžović, Marović, Belodedić, Najdoski, Mihajlović, Jugović, Prosinečki, Savićević, Pančev i Binić.

Pored crveno-belih, u ponudi su Hamburger Ernsta Hapela, slavna generacija francuskog Remsa, Borusija iz Menhenglabaha, zatim Grande Torino, Riverova 'Makina', Liverpul Boba Pejslija, Penjarol, Inter Elenija Erere, Euzebijeva Benfika, Notingem Forest, Peleov Santos, Biebijeve bebe, Bekenbauerov Bajern, Krojfov Ajaks, Sakijev Milan, Gvardiolina Barselona i tri generacije Real Madrida, zaključno sa Zidanovim timom od 2016. do 2018. godine.

Za najbolji tim svih vremena možete glasati OVDE, a imajte na umu da se može glasati i na "engleskoj verziji" Marke (OVDE), pošto su glasovi odvojeni.

Grafika: Marca.com

Najnovije vesti


×