{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Igrač MOZZART aparata sinoć je inkasirao 1.032.858 dinara
Barajevo ima PLATINUM džekpot milonera

Sinoć se slavilo na uplatnom mestu u Barajevu. Igrač se zabavljao na aparatu, a onda se na njega sručilo ni manje ni više nego 1.032.858  MOZZART dinara posredstvom PLATINUM džekpot premije. Dakle, konkurencija na listi najbogatijih među igračima MOZZART aparata sve je jača!

Dušan je ostvario svoje snove

Obično se kaže:”Ma pusti palanačke priče”… Šta biva kada se u priču upletu MOZZART aparati?“Nije palanačka, ovo je moja džekpot priča o kojoj od sinoć trubi Smederevska Palanka”, rekao je Dušan Nikodijević koji je na uplatnom mestu u Smederevska Palanka 1.1 

Čestitamo od srca džekpot srećniku sa uplatnog mesta Barajevo 1.1, ali i savetujemo da ne časite ni časa! Vršac, Sarajevska 2, Smederevska Palanka, Čukarička Padina 2, Zemun Polje, Niš 18, Novi Beograd - San siti, Čukarička padina 3, Resnik, Banjica 1 i 2, Mataruška Banja, Braće Jerković 2, Umka, da ne ređamo dalje, u poslednje vreme imaju dokaz da MOZZART bukvalno fabrikuje milionere! Izveštavaćemo vas i u narednom periodu o svim lokacijama na kojima je zablistao PLATINUM dobitak, uz obaveštenje da bronzane, silver i gold premije bukvalno kao pljusak iz dana u dan padaju u slot zonama MOZZART kladionica i kazzino objekta.

Sigurni smo da i vi želite da osvojite novac koji menja život, odnosno hoćete da zakažete potencijalnu nominaciju za budućeg milionera. Ako niste znali, u MOZZARTU je moguće osvojiti i životni džekpot, jer DIAMOND premija iznosi preko 10.000.000 dinara!

Ne čekajte na dobitak! Zgrabite parče milionerskog sna u najbližem MOZZARTU! Šanse za dobitak su zaista velike, o čemu svedoče srećne sudbine mnogih igrača s kojima smo kroz intervjue delili iskustva koja zauvek ostaju u sećanju, a prepričavaju se iznova i iznova s istim žarom kao i prvog časa.

MOZZART vam uz DONETU ODLUKU da se igrate i zabavite od sveg srca džekpot radost želi! Vidimo se na vama omiljenom uplatnom mestu, ili u MOZZART kazzino lokalima u kojima zabava i druženje nikada ne prestaju.

Najnovije vesti


×