{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kada Damir, zlatni MMA ratnik okači lentu MOZZART milionera

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Zvali su ga Crni, a od sinoć ga oslovljavaju platinastim nadimkom nakon brojanja 1.034.412 džekpot dinara
Kada Damir, zlatni MMA ratnik okači lentu MOZZART milionera

Od sinoć bi umesto Crni, mogli da ga zovu i platinastim Damirom Sakovićem. To je istina kada pogledamo cifru od fantastičnih 1.034.412 PLATINUM džekpot dinara koliko je u četvrtak, tačno u 19.46 časova naš igrač poprilično živopisnog nadimka, a videćete i kojih sve zanimanja osvojio na uplatnom mestu Sarajevska 2 u Beogradu.

Šta je sve po zanimanju naš Damir? Pitali smo iz prve, jer među aparaturom koja štancuje milione na uplatnom mestu Sarajevska 2 neki od igrača kažu:”To je ona lafčina od MMA borca, diplomirao je za zlatara, pa postao kik bokser, radnik obezbeđenja”

“Tačno je! Zlatar sam po struci, a u stvari ekspert za platinum džekpot na MOZZART aparatima. Zapravo sam i MMA borac, sada i trener, ali i radnik obezbeđenja. Pre svega ja sam od sinoć pobednik, a iznad svega Partizanovac u srcu i duši”, reče naš, pa ni ne znamo kako da ga nazovemo platinasti Partizanovac.
“Volim Partizan i aparate u MOZZART komšiluku. Redovno igram, jer od stana do mesta najbolje zabave u svetu igre treba samo da pređem ulicu”.

Kakav je osećaj osvajanje PLATINUM džekpot premije?
“Ništa naročito, ako izuzmete oduševljenje koje prirodno mora da dođe kada dobijete toliki novac”, rekao je naš Crni, a zatim popričao i o željama koje će ostvariti kao MOZZART milioner.

Gde potrošiti ovakav dobitak?
“Na pravu, najlepšu adresu! Tamo ću proslediti novac, a o nekim većim kupovinama, pa o tome se razmišlja i bez velikog dobitka na aparatima. Shvatite da se igra radi igre, a ne radi novca”, poručio je naš vrli, veseli igrač nakon burne večeri u Sarajevskoj ulici u Beogradu.

Ukoliko i sami želite da krenete Damirovim stopama, bitna informacija glasi da i u martu traje igračka groznica. PLATINUM džekpot dobitke i ovog meseca množimo s čistom desetkom kao što smo to činili i u januaru i februaru.

Ne čekajte na dobitak! Zgrabite parče milionerskog sna u najbližem MOZZARTU! Šanse za dobitak su zaista velike, o čemu svedoče srećne sudbine mnogih igrača s kojima smo kroz intervjue delili iskustva koja zauvek ostaju u sećanju, a prepričavaju se iznova i iznova s istim žarom kao i prvog časa.

MOZZART vam uz DONETU ODLUKU da se igrate i zabavite od sveg srca džekpot radost želi! Vidimo se na vama omiljenom uplatnom mestu, ili u MOZZART kazzino lokalima u kojima zabava i druženje nikada ne prestaju.

 

Najnovije vesti


×