{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Dušanov džep ne žulja PLATINUM džekpot milion

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Igrač iz Zemun polja tvrdi da snove vredne 1.066.766 dinara nije dosanjao na mekom dušeku, već za MOZZART aparatom
no_image.png

Nova platinasta džekpot zvezda rođena je 21. februara na uplatnom mestu Zemun polje! Sunce milionskog dobitka koji menja mnogo toga u životu obasjalo je Dušana Jovanovića, pa po kraju kola priča da bi kvart oko MOZZART lokala u Ulici Franje Krča 1b, trebalo makar i neformalno preimenovati u „Zemun - milionersko polje“...

Šta na tu temu ima da kaže Dušan kome u džepu još od prošlog petka šuška 1.066.766 MOZZART dinara? Žulja li ga milion, popularnost ili talija igrača koji je otkinuo svoje parče snova?

„Decenija vernosti MOZZART aparatima, a onda džekpot. Mene ne žulja, a lepo šuška milion i koji dinar pride. Ko čeka, taj dočeka... Ja jesam, ali i da se zna da na dobitak nisam čekao na mekom dušeku, već za aparatom koji me je te večeri častio iz sve snage“, reče naša zvezda igre u kojoj, kaže, pobeđuje samo upornost.

Šta radi Dule kada ne igra aparate?
„Ja sam agent banke, a vi slobodno stavite da sam agent za igre na aparatima“, poručio je veseli Dušan, pa rekao i da je na uplatnom mestu te večeri palo veliko čašćavanje.
„Bilo je veselo, a slavlje je do kasno u noć trajalo u punoj MOZZART kladionici, te večeri sigurno najveselijem mestu u celom kraju. Uvek je tako kada dobijam, što po meni donosi karmičku sreću za naredne igre“...

Dakle, dokazni materijal na temu potrebnih sastojaka za osvajanje džekpot miliona imate. Od Dušana Jovanovića, kao što se da videti, preporuka da se igra i ne zastaje stoji kao univerzalna metoda koju primenjuju svi doajeni MOZZART igara na aparatima! Čuli ste, on već deceniju igra i uživa u tom činu.

Zaključak koji protokolarno sledi jednostavan je... Šta reći, sem konstatovati da DONETU ODLUKU da se igramo jedino u MOZZART svetu sigurno možemo pretvoriti u milione!

Želite li i vi da krenete Dušanovim stopama? To zaista nije teško, jer MOZZART fabrika milionera štancuje dobitke na sve strane. Zato ćemo ovaj intervju završiti informacijom da ovog februara na mestu najbolje zabave iza svakog ćoška, iz svakog aparata vreba čak 10 platinastih dobitaka. Pa, kada je tako, neka se slavi… Možda ćete baš vi postati zvezda vašeg MOZZART kraja i nekog narednog intervjua.

 

Najnovije vesti


×