{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U najlepšoj kladionici grada na Ibru isplaćen džekpot u iznosu od 1.066.892 dinara
PLATINUM premija za kraljevačkog mahera

I u februaru, samo u MOZZART kladionicama i kazzino lokalima džekpot premije padaju kao konfete. Praznik igre na aparatima na mestu najbolje zabave traje svaki dan, a konkurencija na listi najbogatijih među igračima sve je jača!  Treba znati da ovog meseca broj PLATINUM premija takođe množimo sa puta deset! Najnovija vest tim povodm glasi da je milionski PLATINUM džekpot zablistao je u na uplatnom mestu Kraljevo 8.1, najlepšoj igračkoj lokaciji u gradu na Ibru. Tamo je MOZZART graču na ruke sinoć legao fantastičan dobitak u iznosu od 1.066.892 dinara.

Čestitamo od srca kraljevačkom šampionu sa uplatnog mesta Kraljevo 8.1, koje se nalazi u ulici Miloša Velikog 52, ali vam i savetujemo da ne časite ni časa! Resnik, Banjica 2, Mararuška Banja, Braće Jerković 2, Pančevo 6, ma gde sve ne, da ne ređamo dalje, u poslednje vreme imaju dokaz da MOZZART bukvalno fabrikuje milionere! Izveštavaćemo vas i u narednom periodu o svim lokacijama na kojima je zablistao PLATINUM dobitak, uz obaveštenje da bronzane, silver i gold premije bukvalno kao pljusak iz dana u dan padaju u slot zonama MOZZART kladionica i kazzino objekta.

Sigurni smo da i vi želite da osvojite novac koji menja život, odnosno hoćete da zakažete potencijalnu nominaciju za budućeg milionera. Ako niste znali, u MOZZARTU je moguće osvojiti i životni džekpot, jer DIAMOND premija iznosi preko 10.000.000 dinara!

Ne čekajte na dobitak! Zgrabite parče milionerskog sna u najbližem MOZZARTU! Šanse za dobitak su zaista velike, o čemu svedoče srećne sudbine mnogih igrača s kojima smo kroz intervjue delili iskustva koja zauvek ostaju u sećanju, a prepričavaju se iznova i iznova s istim žarom kao i prvog časa. 

MOZZART vam uz DONETU ODLUKU da se igrate i zabavite od sveg srca džekpot radost želi! Vidimo se na vama omiljenom uplatnom mestu, ili u MOZZART kazzino lokalima u kojima zabava i druženje nikada ne prestaju.

FOTO: MOZZART

Najnovije vesti


×