{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
„Ovo nema u Diznilendu, već samo u MOZZARTU“, poručuje Dragan Đorđević, Pančevac koji je na aparatima osvojio 1.022.928 dinara
A od, PLATINUM džekpota - Golf

Prosečan Srbin sanja da uleti u noviji Folksvagen „golf“, ali i da usput ako je to ikako moguće osvoji i džekpot premiju u omiljenoj kladionici u svom kraju. Gde to ima? Ako pitate Banaćanina, Pančevca Dragana Đorđevića, on će vam reći:“Nema u Diznilendu, ali ima u MOZZARTU“...

Stvarno je tako, jer Dragan je u utorak uveče ispunio obe želje na uplatnom mestu Pančevo 6. Njemu je legao PLATINUM Džekpot dobitak i doneo mu fantastičnih 1.022.928  dinara.

Pozdrav, čestitke i aplauz za taličnog igrača! Pitali smo ga, šta se desilo, kako je zaslužio taj igrački čas slave?
“Lagano, jer prvo sam osvojio 21.000 dinara, a zatim nastavio da igram na omiljenom uplatnom mestu u mom gradu. Nedugo zatim, sve se zasvetlelo, pa sam eto postao milioner”, rekao nam je Dragan, koji kaže radi kao fizički radnik na čuvenom pančevačkom buvljaku.

Šta s novcem činiti, pitanje je sad?
“Ukućanima pokloni i sve što uz to ide, a meni auto. Neću neki stariji, nego dobar, recimo Golf novije generacije, ha, ha”, rekao nam je Dragan Đorđević, pa nastavio.
“Nazdravljalo se celo veče. Čast u kladionici nije izostala, a novca je dovoljno za sve. Znaju me ovde, valja častiti i proslaviti prvi platinasti dobitak u kraju”

Dragan Đorđević bi, to se po njemu da videti pelcer za PLATINUM džekpot dao svima.
“Treba igrati da bi sreća kao sreća mogla da vam dođe. Ja je od sveg srca želim svim MOZZART igračima”.

Savet je da poslušate Dragana… Ne čekajte na dobitak! Zgrabite parče milionerskog sna u najbližem MOZZARTU! Šanse za dobitak su zaista velike, o čemu svedoče srećne sudbine mnogih igrača s kojima smo kroz intervjue delili iskustva koja zauvek ostaju u sećanju, a prepričavaju se iznova i iznova s istim žarom kao i prvog časa. 

MOZZART vam uz DONETU ODLUKU da se igrate i zabavite od sveg srca želi „džekpot radost“! Vidimo se na vama omiljenom uplatnom mestu, ili u MOZZART kazzino lokalima u kojima zabava i druženje nikada ne prestaju.

FOTO: MOZZART

Najnovije vesti


×