{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Igrač srećne ruke u džep stavio 1.022.928 MOZZART dinara
Pančevo slavi PLATINUM džekpot dobitak

U januaru, samo u MOZZART kladionicama i kazzino lokalima džekpot premije padaju kao konfete. Konkurencija na listi najbogatijih među igračima aparata sve je jača, jer prvog meseca u godini broj PLATINUM premija množimo sa puta deset! Ovoga puta, milionski PLATINUM džekpot zablistao je u na uplatnom mestu Pančevo 6, zbog čega je igraču na ruke sinoć legao fantastičan dobitak u iznosu od 1.022.928  dinara.

Čestitamo od srca pančevačkom šampionu sa uplatnog mesta Pančevo 6, ali i savetujemo da ne časite ni časa! Resnik, Banjica 2, Mararuška Banja, Braće Jerković 2, da ne ređamo dalje, u poslednje vreme imaju dokaz da MOZZART bukvalno fabrikuje milionere! Izveštavaćemo vas i u narednom periodu o svim lokacijama na kojima je zablistao PLATINUM dobitak, uz obaveštenje da bronzane, silver i gold premije bukvalno kao pljusak iz dana u dan padaju u slot zonama MOZZART kladionica i kazzino objekta.

Sigurni smo da i vi želite da osvojite novac koji menja život, odnosno hoćete da zakažete potencijalnu nominaciju za budućeg milionera. Ako niste znali, u MOZZARTU je moguće osvojiti i životni džekpot, jer DIAMOND premija iznosi preko 10.000.000 dinara!

Ne čekajte na dobitak! Zgrabite parče milionerskog sna u najbližem MOZZARTU! Šanse za dobitak su zaista velike, o čemu svedoče srećne sudbine mnogih igrača s kojima smo kroz intervjue delili iskustva koja zauvek ostaju u sećanju, a prepričavaju se iznova i iznova s istim žarom kao i prvog časa. 

MOZZART vam uz DONETU ODLUKU da se igrate i zabavite od sveg srca džekpot radost želi! Vidimo se na vama omiljenom uplatnom mestu, ili u MOZZART kazzino lokalima u kojima zabava i druženje nikada ne prestaju.

FOTO: MOZZART

Najnovije vesti


×