{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srećnom igraču MOZZART aparata sinoć isplaćeno 1.011.362 dinara
no_image.png

Dok mraz steže u MOZZARTU ključa od džekpot tenzije! Konkurencija na listi najbogatijih među igračima MOZZART aparata iz dana u dan sve je veća, pa smo tu da vam prenesemo najnoviju vest koja nam stiže iz Višnjičke banje. Ovoga puta, PLATINUM džekpot zablistao je u na uplatnom mestu Višnjica 2, zbog čega je igraču na ruke sinoć legao fantastični dobitak od  1.011.362 dinara.

Čestitamo od srca, ali i savetujemo da ne časite ni časa! Resnik, Banjica 2, Mararuška Banja, Braće Jerković 2, da ne ređamo u poslednje vreme imaju dokaz da MOZZART bukvalno fabrikuje milionere! Izveštavaćemo vas i u narednom periodu o svim lokacijama na kojima je zablistao PLATINUM dobitak, uz obaveštenje da bronzane, silver i gold premije bukvalno kao pljusak iz dana u dan padaju u slot zonama MOZZART kladionica i kazzino objekta. Da li vam dugujemo još nešto?

Sigurni smo da i vi želite da osvojite novac koji menja život, odnosno hoćete da zakažete potencijalnu nominaciju za budućeg milionera. Ako niste znali, u MOZZARTU je moguće osvojiti i životni džekpot, jer DIAMOND premija iznosi preko 10.000.000 dinara!

Ne čekajte na dobitak! Zgrabite parče milionerskog sna u najbližem MOZZARTU! Šanse za dobitak su zaista velike, o čemu svedoče srećne sudbine mnogih igrača s kojima smo kroz intervjue delili iskustva koja zauvek ostaju u sećanju, a prepričavaju se iznova  i iznova s istim žarom kao i prvog časa. 

MOZZART vam uz DONETU ODLUKU da se igrate i zabavite od sveg srca džekpot radost želi! Vidimo se na vama omiljenom uplatnom mestu, ili u MOZZART kazzino lokalima u kojima zabava i druženje nikada ne prestaju.

FOTO: MOZZART

Najnovije vesti


×