{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Igrač u MOZZARTU na džekpot avanturi inkasirao 1.010.804 dinara
Platinum milion i u Mataruškoj Banji

Po Kraljevu jutros kola glas da je tu, na osam kilometara od ovog grada novoproklamovan još jedan MOZZART milioner! Upravu su, nije trač, jer je na uplatnom mestu u Mataruškoj Banji sinoć zablistao PLATINUM džekpot težak 1.010.804 dinara. Dakle, MOZZART širom Srbije fabrikuje milionere, a samo u januaru na isplatu stiže 10 PLATINUM džekpot dobitaka.

Malo li je? Naravno da nije, jer ako na sve to dodamo obaveštenje da bronzane, silver i gold premije bukvalno kao pljusak iz dana u dan padaju u slot zonama MOZZART kladionica i kazzino objekta, jasno vam je da dobitak možda baš u vama najbližem lokalu čeka da ga pokupite. 

Šanse za dobitak su zaista velike, o čemu svedoče srećne sudbine mnogih igrača s kojima smo kroz intervjue delili iskustva koja zauvek ostaju u sećanju, a prepričavaju se iznova  i iznova s istim žarom kao i prvog časa. Sigurni smo da i vi želite da osvojite novac koji menja život, odnosno zakažete potencijalnu nominaciju za budućeg milionera. Ako niste znali, u MOZZARTU je moguće osvojiti i životni džekpot, jer DIAMOND premija iznosi preko 10.000.000 dinara!

MOZZART vam uz DONETU ODLUKU da se igrate i zabavite od sveg srca džekpot radost želi! Vidimo se na vama omiljenom uplatnom mestu, ili u MOZZART kazzino lokalima u kojima zabava i druženje nikada ne prestaju.

 

×