{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Vatromet oduševljenja u Resniku u slavu PLATINUM džekpot milonera

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Srećnom igraču u MOZZARTU na ruke leglo 1.023.708 dinara
Vatromet oduševljenja u Resniku u slavu PLATINUM džekpot milonera

Konkurencija na listi najbogatijih među igračima MOZZART aparata sve je jača! Ovoga puta, PLATINUM džekpot zablistao je u na uplatnom mestu u Resniku, zbog čega je igraču na ruuke sinoć legao fantastičan dobitak od  1.023.708 dinara. 

Čestitamo od srca, ali i savetujemo da ne časite ni časa! Resnik, Banjica 2, da ne ređamo u poslednje vreme imaju dokaz da MOZZART bukvalno fabrikuje milionere! Izveštavaćemo vas i u narednom periodu o svim lokacijama na kojima je zablistao PLATINUM dobitak, uz obaveštenje da bronzane, silver i gold premije bukvalno kao pljusak iz dana u dan padaju u slot zonama MOZZART kladionica i kazzino objekta. Da li vam dugujemo još nešto?

Ceca kuvarica i PLATINUM DŽEKPOT mućkalica

Svetlana Ceca Pušić, srećna dobitnica PLATINUM premije u iznosu od 1.010.907 dinara, osvojene na uplatnom mestu Banjica 2, nakon što je ostvarila svoj MOZZART san poručila nam je:”Ne birajte aparat… Probajte svaki, kao ja što radim. Od Obrenovca gde živim, preko Čukarice, Žarkova, pa sve do Banjice gde su mi unuci”!

Sigurni smo da i vi želite da osvojite novac koji menja život, odnosno zakažete potencijalnu nominaciju za budućeg milionera. Ako niste znali, u MOZZARTU je moguće osvojiti i životni džekpot, jer DIAMOND premija iznosi preko 10.000.000 dinara!

Ne čekajte na dobitak! Zgrabite parče milionerskog sna u najbližem MOZZARTU! Šanse za dobitak su zaista velike, o čemu svedoče srećne sudbine mnogih igrača s kojima smo kroz intervjue delili iskustva koja zauvek ostaju u sećanju, a prepričavaju se iznova  i iznova s istim žarom kao i prvog časa. 

MOZZART vam uz DONETU ODLUKU da se igrate i zabavite od sveg srca džekpot radost želi! Vidimo se na vama omiljenom uplatnom mestu, ili u MOZZART kazzino lokalima u kojima zabava i druženje nikada ne prestaju.

 

 

×