{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Andrija od Aranđelovca, na sedmom nebu uz PLATINUM DŽEKPOT milion

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Šumadijski maher na aparatima sa tek osvojenih 1.022.903 dinara planira da poseti neku od 14 MOZZART lokacija na kojima se čeka Nova godina uz Happy Hour DŽEKPOTOVE, atraktivne hostese, ketering i piće dobrodošlice
Andrija od Aranđelovca, na sedmom nebu uz PLATINUM DŽEKPOT milion

Jeste, on je Andrija Gavrilović, ali nije onaj na koga ste sistemom asocijacija prvo pomislili. Nije reč o šampionskom pomoćnom treneru košarkaša Crvene zvezde, već o maheru na MOZZART aparatima. Dakle, magija ovog imena dokazano postoji! Naš Andrija je, pazite sada dobro novopečeni PLATINUM DŽEKPOT milioner iz Aranđelovca! Tako je od sinoć, od kada je na uplatnom mestu Aranđelovac 4 zablistala premija teška 1.022.903 dinira.

Zapitan za osećaj Andrija Gavrilović, glavom i igračkom bradom izjavi:”Kao na sedmom MOZZART nebu”

Nadalje, svaki opisni pridev o novogodišnem poletu našeg Aranđelovčanina je izlišan, jer on i sam kaže da ga je… Ma, bolje je da ga čujete kako doslovce opisuje čas svoje igračke slave.
“Kao munja da me je presekla. Čovek se ne nada, jer igra se zabave radi, pa kada ga snađe onda ni ne zna u prvi mah kako da se raduje. Ljudi, pa nije sića 1.022.903 dinira kada ti uleti u džep”, reče Andrija, a nas još zanima gde će na doček?
“Da MOZZART radi noćas u Aranđelovcu, e tu žurku ni za živu glavu ne bih propustio”.

Predlog s naše strane je da se slavom ovenčan uputi u Lazarevac 1, jer ta MOZZART lokacija mu je najbliža destinacija na kojoj priređujemo doček uz Happy Hour DŽEKPOTOVE, atraktivne hostese, ketering i piće dobrodošlice!
“Moguće je, samo da se na uplaše Lazarevčani dolaska šampiona”, šeretski reče naš Andrija, kada smo ga pozvali na jedno od 14 mesta s MOZZART mape na kojima se 2020. godina čeka u vrhunskom igračkom okruženju.

Želite li i vi da se pridružite Andriji?

Dobro nam došli! Očekujemo vas već oko 21.00 čas, a žurka u najluđoj noći će trajati do 03.00 časa iza ponoći. Čekaju vas Happy Hour DŽEKPOTOVI, atraktivne hostese, ketering i piće dobrodošlice, a u oba KAZZINA za odličan provod zadužen je i DJ.
Rezerviši svoje mesto za najbolju novogodišnju žurku, na tebi je samo da odabereš lokaciju. DONESI ODLUKU, biraj, igraj i pobedi!

MOZZART UPLATNA MESTA

Kaluđerica 1.1, Kralja Petra Prvog 3
Žička 1.1, Žička 5
Žarkovo 3, Trgovačka 3
NBG 1, Dr. Ivana Ribara 61b
NBG 21, Palmira Toljatija 5
Železnik 3, Lole Ribara 152b
Bor 3.1, Kralja Petra Prvog 18
Lazarevac 1, Karađorđeva 37
Zaječar 1.1, Ljube Nesica 22
Jagodina 1.1, Kneginje Milice 64b
Kragujevac 7, Kneza Miloša 3
Kraljevo 8.1, Miloša Velikog 52

MOZZART KAZZINO DOČEK

Mozzart Kazzino Metropol – Bulevar kralja Aleksandra 69
Mozzart Kazzino Ustanička – Ustanička 170

PIŠE: Miloš MILIĆ

 

Najnovije vesti


×