{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

PET NA PET – Slaviša Čurović: Boks je kao život. Kada padnete, morate ustati, kada pobedite, ne možete se gorditi što ste pobedili, a nekada treba i čekati

Komentari: 1
Poznati srpski glumac obožava Miodraga Perunovića i navija za Crvenu zvezdu!
PET NA PET – Slaviša Čurović: Boks je kao život. Kada padnete, morate ustati, kada pobedite, ne možete se gorditi što ste pobedili, a nekada treba i čekati

Srpski pozorišni i filmski glumac Slaviša Čurović uskoro će sastaviti MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne, a danas gostuje u rubrici “Pet na pet”. Bogatu glumačku karijeru gradio je u filmovima i serijama kao što su “Mali Budo”, “Dnevnik mašinovođe”, “Ubice mog oca”, “Psi laju vetar nosi”, “Južni vetar”, “Žigosani u reketu”, “Bela lađa”, “Moj rođak sa sela”, “Crveni mesec”, “Otac”, “Strahinja”…Naravno, ne smeju se zaboraviti ni mnogobrojne uloge u Crnogorskom narodnom pozorištu.

Od najranijih dana zaljubljenik je u sport, košarku i boks koji godinama komentariše na televiziji Arena sport. Poznatom glumcu ljubav prema boksu usadio je otac koji ga je vodio na mečeve podgoričke Budućnosti. Zorom se budio da bi gledao mečeve Mate Parlova.

Veruje u drugu životnu šansu, privržen je ćerki,  satkan je od volje i principa, a primarna su mu prijateljstva…

1.Da li ste svojevremeno trenirali neki sport i koji?
“Bavio sam se košarkom i boksom. Bio sam bolji košarkaš nego bokser”.

2. Da li je postojao sportski, životni uzor u danima odrastanja?
“Imao sam više uzora. Jedan je bio Muhamed Ali (Kasijus Klej), a drugi Miodrag Perunović. Bokserske legende”.

3. Klub koji nosite u navijačkom srcu ?
“Navijam za Crvenu zvezdu i reprezentacije Srbije”.

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?
“Imam više takvih događaja, ali izdvajam Zvezdin trijumf u Bariju i boks mečeve koje sam komentarisao. Evo, ovaj za svetsku titulu između Džošue i Ruiza”.

5.Životni i sportski moto?
“Boks je kao život. Kada padnete, morate ustati, kada pobedite, ne možete se gorditi što ste pobedili onog drugoga, a nekada treba i čekati, sa ovom rečenicom zaključujem svaki prenos boks meča na Areni sport. I ja to najbolje znam”.

Bonus pitanje: Šta u Mozzartu odigrati na utakmicu sa Ostva, VEST HEM – ARSENAL. Topdžije imaju ubedljivo bolji međusobni skor, 8:9:31. Čekićari su u poslednjem okršaju sa Arsenalom slavile, 1:0, ali sad imaju tri boda manje. U minulom kolu Vulverhempton je dobio Vest Hem sa 2:0 dok je Arsenal izgubio sa 2:1. Forma trenutno nije jača strana rivalima.

“Možda, GG&3+”. 

PIŠU: Nela i Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com
FOTO:
Printscreen

Najnovije vesti


×