{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“U životu sam vozao aparate više nego autobus iz preduzeća”, kaže Ivan Mladenović, dobitnik 1.011.720 dinara na MOZZART aparatima
no_image.png

Ovaj čovek, šalta aparate kako hoće i kako mu se ćefne... Upućeni sugrađani našeg igrača sa uplatnog mesta Niš 14 - Apelovac kažu da je Ivan Mladenović u petak s prvim sumrakom prebacio aparat iz treće sporohodne u šestu brzinu i izazvao milionersku euforiju u kraju! Pod punim igračkim gasom postao je MOZZART PLATINUM DŽEKPOT šampion! U momentu njegov džep je otežao za ravno 1.011.720 dinara, pa vi sada zamislite kako mu je srce zasigurno zalupalo. Čestitamo Ivanu, a ako se i dalje pitate zašto našu priču počinjemo žargonom drumskih vukova kladioničke vokacije, najbolje je da čujete samog majstora za igru u MOZZARTU.

“Ceo život sam vozao aparate kako sam hteo. Možda sam to i bolje činio nego što sam u visoke obrtaje terao drumske grdosije starog prevozničnog giganta iz Niša gde sam bio zaposlen. To vam je suština. Autobus mazio, a aparate do daske nagazio, pa kada je bal, neka je do kraja. Ja sam MOZZART milioner, ovo je moje veče pobede”, rekao nam je Nišlija koji i dok ovo priča ne napušta vruću fotelju za MOZZART aparatima.

Želite li još neki milion da osvojite?
“Pa naravno. Stalan sam, redovan i uporan igrač. Priznanje se dobija za 1.000.000 pređenih kilometara bez defekta, pa i znatno manje, a ja sam u MOZZARTU s aparatima prešao i više, pa je red bio da dobijem  i ja ovu PLATINIM džekpot premiju”, reče naš vrli igrač sa niške Trošarine u momentima dok još podešava igru i traži joj slabu tačku uživajući u svakom novom deljenju polja. I slavi on usput dobitak, smeška se i savetuje ostale saigrače uz devizu:”Igraj da bi se igrao i dobitak će doći”…

Pa kada je već tako, na šta će PLATINUM DŽEKPOT milioner potrošiti svoj majstorijama osvojen dobitak?
“Pa da se igram, jer život je igra i daje ti onoliko koliko si ozbiljan igrač. Ako me pitate šta sada činim, ja vam kažem da ulažem u nove igre za nove premije”, rekao nam je veseli Ivan iz Niša koji je odavno DONEO ODLUKU i postao MOZZART milioner.

Naš džekpot slavom okićeni južnjak možda je i najbolji dokaz da svaki pravi ljubitelj igre na aparatima mora jednom u životu da osvoji džekpot u MOZZARTU. To zaista nije toliko teško u poslednje vreme, jer do kraja godine imate priliku da osvojite DESET PLATINUM DŽEKPOTOVA MESEČNO u iznosu od PREKO DESET MILIONA DINARA.

PIŠE: Miloš MILIĆ

Najnovije vesti


×