{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Humanitarni tiket u podne: Marina Ćosić tipuje za lečenje devojčice Milice Majkić

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Tea iz MOZZART "Ekipizze" poigrava se s Amerima očekujući H1 tip uz -7,5 hendikep
Humanitarni tiket u podne: Marina Ćosić tipuje za lečenje devojčice Milice Majkić

Zaigrajmo “Humanitarni tiket u podne” s kvotom 5,41. Na njega se namerila mlada glumica Marina Ćosić, koja igra Teu u našoj omiljenoj MOZZART seriji "Ekipizza".  Izazovu razume se nije mogla da odoli, devojka koju pamtite i u ulozi Milice Despotović u seriji “Ubice moga oca”, a svojstveno čijoj energiji očekujemo dobre kladilačke vetrove za dopunu MOZZART fonda plemenitosti dodatnom cifrom na do sada prosleđenih 13.418.990 dinara posredstvom 184 prolazna listića.

Pa da vidimo, gde smo, jet pre nego što se sa Marina Ćosić latimo bet analize, red je da kažemo da naša današnja gošća jakom željim i kladilačkim nastupom želi da pomogne lečenje devojlice Milice Majkić.

Prvi par iz MOZZART ponude za ovau sredu, Marina traži u Mundobasket čarolijama. Biće jako gusto, jer igraju SAD i FRANCUSKA. Amerikanci bi mogli ne baš pod punim gasom da se izbore sa Francuzima, prorade li Voker Tarner, Džejlen Braun i Harison Barns kao što su umeli u meču sa Brazlom. Naravno, daće Trikolori sve, mada je poraz od Australije pri konačnih 98:100 pokazao gde je njihova moguća granica. De Kolo i Furnije i ovoga puta mogli bi biti njihove uzdanice makar u pokušaju da odigraju koliko je to moguće egal.

“Biram igru H1, donosno da će Amerkianci dobiti uz hendikep -7,5 koliko sada stoji”, poručila nam je Marina, koju su shodno maestralno odrađenoj ulozi “Senkama nad Balkanom” već nakon par epizoda svi počeli da prepoznaju, donosno dive se njenoj umetničkoj transformaciji u lik koji je potpuno opozitan njenom unutrašnjem biću. Šta ovo dokazuje? Marina je bez dvoumljenja velika glumica, a posle MOZZART igre nadamo se i velika pobednica našeg plemenitog izazova.

Prelazimo na meč AUSTRALIJA – ČEŠKA. Australijanci su tukli trikolore sa 98:10, dokazali visoke aspiracije, protivnika ispratili na SAD, a za sebe rezervisali Čehe koje je Grčka dobila sa 77:84. Shodno tome, Australija je apsolutno favorit para, odnosno potencijalno izvesniji polufinalista u čijim redovima iz utakmice u utakmicu dominantnu ulogu igra plejmejker, Pati Mils koji postiže visok učinak, kojim dokazuje zbog čega nosi NBA dres.

“Ponovo sam uz igru H1, donosno da će Australijanci dobiti uz hendikep -9,5 koliko sada stoji u MOZZART Bet listi”…

Počesmo sa košarkom, a završavamo s Fudbalom. Malo do Amerike na utakmicu HJUSTON – MINESOTA. Zapadna konferencija pripada Los Anđelesu, ali ni minesota nije loša, buduči da se s promenljivom srećom u bod razlike ganja sa Sijetlom. Hjuston je očajan, jer tim nema pobedu iz proteklih pet kola MLS-a, a od maja Hjuston ih je dva puta dobijao. poslednji put palo je dosta golova, tačnije na ovaj par valjalo se opkladiti na 5+ igru.

“Igram na golove, odnosno GG partiju”.

Inače, kao što smo već u par navrata rekli, Marina Ćosić inicijalno je privukla pažnju pojavljivanjem u „Ubicama mog oca“, azatim i u dve hit serije - „Senke nad Balkanom“ i „Istine i laži“. Imala je ulogu u takozvanom drugom delu “Zone Zanfirove”, a gledali smo je i u drami “Pogrešan čovek”.

Zaista, drago nam je što smo u “Humanitarnom tiketu u podne” imali priliku da ugostimo jednu ovako svestranu dramsku umetnicu, jer ona svojim delom zaista zalužuje da se nađe rame uz rame sa našim ostalim poznatim igračima, među koje ubrajamo i šampione kalibra jednog Ivice Šurjaka koji je stigao do dobitnog tipovanja vrednog ni manje ni više nego 823.600 dinara.

MOZZART ni ovde ne stavlja tačku, već u prenesenom smislu stavljamo zapetu, budući da MOZZART ide dalje sa svojim plemenitim zadacima.

Na kraju, ostaje nam da podsetimo sa kompanija MOZZART za Mundobasket u Kini, kao ekskluzivni beting partner KSS – a, pripremila sjajnu humanitarnu akciju koja ubira simpatije navijača u Srbiji i regionu. Svaki poen naših Orlova MOZZART nagrađuje sa po 1.000, a svaku trojku sa po 10.000 dinara. To je zaista sjajno, baš kao i brojne akcije poput one koju poznajemo kao brend “100 terena za jednu igru”, s kojom veličamo košarku, obilazimo sve naše sredine, čineći sport dostupan svima.

U ovom momentu, najvažnije je da smo svim srcem smo uz naše momke na Mundobasketu, ali i uz fudbalere, budući da smo kao regionalni gigant u oblasti sportskog klađenja stali rame uz rame sa FSS-om, ali i FK Crvena zvezda koja i ove godine igra grupnu fazu Lige šampiona.

Ostalo je da Marina Ćosić DONESE ODLUKU namenjenu Republici Srpskoj.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marina Ćosić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog uduženja žena "Arta", iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 5,41,  a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Najnovije vesti


×