{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Mozzartova fabrika milionera nastavlja da radi punom parom...
no_image.png

Svaki dan po jedan Platinum džekpot. Da, sve je u redu, dobro ste pročitali. SVAKOG DANA U JUNU DODELJUJEMO PO JEDAN PLATINUM DŽEKPOT U UKUPNOM IZNOSU OD PREKO 30.000.000 DINARA.

Kad ako ne sad? Svaki pravi ljubitelj igre na aparatima mora jednom u životu da osvoji džekpot, a teško da će se ikada pojaviti bolja prilika od ove. Već smo najavili da će prošlogodišnjih DVADESET MILIONERA biti ništa u odnosu na ono što te čeka ove godine, ali malo ko je verovao da će to moći da bude nadmašeno u samo jednom mesecu, kada ćemo dobiti čak TRIDESET PLATINUM DŽEKPOT MILIONERA.

Mozzartova fabrika milionera nastavlja da radi punom parom, pa je Pirot dobio još jednog PLATINUM JACKPOT dobitnika. Sjajan dan za našeg igrača koji su u okviru velike džekpot akcije jedan na uplatno-isplatnom mestu Pirot 2 uhvatio PLATINUM džekpot u vrednosti od tačno 1.021.839 RSD.

Čestitamo.

UPLATNO-ISPLATNA MESTA MOZZART KLADIONICE

Probaj i ti aparate nove generacije, jer možda baš ti postaneš jedan od junskih milionera! Svi znaju gde aparati najviše daju! U MOZZARTU naravno, jer MOZZART pravi milionere.

Foto: MOZZART 

Najnovije vesti


×