{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Jokić o razlozima zašto ne zove saigrače u Srbiju: Neću da mi neko uzme krunu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 46
Zanimljiva izjava srpskog centra...
Jokić o razlozima zašto ne zove saigrače u Srbiju: Neću da mi neko uzme krunu

Denverova sezona završila se neslavno, porazom od Portlanda u majstorici, a Nikola Jokić je nedugo zatim ponovo zatalasao javnost neodređenim stavom po pitanju učešća na Mundobasketu u Kini 2019. godine...

Jokić o reprezentaciji: Videćemo da li je to dobro za mene... (VIDEO)

Dok se javnost u Srbiji trenutno najviše bavi razlozima potencijalnog otkazivanja poziva Aleksandra Đorđevića, Jokić je u poslednjoj izjavi pre odlaska na odmor govorio i o nekim drugim stvarima vezanim za Srbiju... Naime, malo je poznato da je od svih dosadašnjih saigrača iz Denvera jedino Gari Haris posetio Srbiju i Sombor, a Jokić je američkim medijima otkrio zašto je to tako.
“Iskreno, ne želim da dođu. To je moje mesto. Ljudi me tamo vole. Ne želim da mi neko uzme krunu“, izjavio je Jokić u šali, a pod terminom „kruna“ mislio je na popularnost u Srbiji i Somboru.

Novinari su mu na kraju razgovora poručili da prvo treba da pozove saigrače da dođu u Srbiju, da bi zaista i bili njegovi gosti, što je on dočekao s osmehom.

Jokić iza sebe ima najbolju sezonu karijeri, gde je nastavio da podiže nivo igre, zajedno s prosekom poena, skokova i asistencija, zbog čega su ga kritičari i svrstali u red najboljih centara NBA lige. Jasno je da je Jokić budućnost Denvera, zbog čega će mu „kruna“ ostati netaknuta u Koloradu. Doduše, u Srbiji će zaista morati da se potrudi malo više. Za početak, da zaigra za Orlove u Kini...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×