{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Izuzetno smo zadovoljni što smo doveli Alfa Kabu, mladog ali već produktivnog i obećavajućeg igrača koji je deo našeg duguročnog projekta", izjavio je čuveni as, ujedno i vlasnik Asvela
Toni Parker pazario u Megi
"Alfa Kaba"

Alfa Kaba, doskorašnji centar Mega Bemaksa prešao je u redove Asvela. Francuski as tako se vratio u domovinu i to u klub koji je u vlasništvu neprevaziđenog plejmejkera San Antonio Spursa i Trikolora, Tonija Parkera.

Inače, 21-godišnji Kaba stigao je u klub iz Sremske Mitrovice koji je u vlasništvu poznatog sportskog, pre svega košarkaškog menadžera, Miodraga Ražnatović još 2015. i ostavio dubok trag. U prošloj sezoni je odigrao 51 utakmicu u Jadranskoj i Ligi šampiona postigavši prosečno 10,5 poena uz čak 8,3 uhvaćene lopte.

"Izuzetno smo zadovoljni što smo doveli Alfa Kabu, mladog ali već produktivnog i obećavajućeg igrača koji je deo našeg duguročnog projekta. On će ujedno biti i naše poslednje pojačanje za predstojeću sezonu u kojoj nam je cilj osvajanje francuskog prvenstva i Evrokupa", izjavio je Toni Parker.

Alfa Kaba, je deo projekta OI Francuske za predstojeće Igre koje se održavaju 2020. u Tokiju. Francuski centra je visok 208 cm i težak 103 kg, a 2016. je se megom osvojo Kup Radivoja Koraća.

(foto: MNpress)

×