{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
On je tokom karijere, između ostalog, bio trener Partizana, Hemofarma, bugarskog Lukoila, ruske ekipe Univerzitet iz Surguta, PAOK-a, Borovice i ukrajinske Politehnike iz Ljvova
Igokea veruje Lukajiću
""

Srpski košarkaški trener Željko Lukajić produžio je ugovor sa Igokeom na još dve godine. Lukajić je u Igokeu došao pre šest meseci i sa klubom iz Aleksandrovca osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine i nacionalni Kup.
"Očekuje nas veliki posao od kojeg ne bežimo. Sledi pravljenje ekipe koja će od početka sezone biti spremna da odgovori zadanim ciljevima, a isto tako da nastavimo sa stvaranjem mladih igrača koji će u budućnosti biti nosioci igre prvog tima", izjavio je Lukajić za klupski sajt.

On je tokom karijere, između ostalog, bio trener Partizana, Hemofarma, bugarskog Lukoila, ruske ekipe Univerzitet iz Surguta, PAOK-a, Borovice i ukrajinske Politehnike iz Ljvova.

Najuspešniji je trener u istoriji Hemofarma, koji je vodio u nekoliko navrata. U sezoni 2001/2002, doveo je klub iz Vršca do finala poslednjeg međunarodnog Kupa Radivoja Koraća, kada je u dvorani "Milenijum" izgubio od španske Unikahe, koju je tada vodio Božidar Maljković.

Sledeće sezone predevodio je klub do fajnal-for FIBA-Kupa, a 2004/05 polufinala ULEB kupa. Iste godine ostvario je najveći uspeh sa Hemofarmom, osvojio Jadransku ligu, pobedivši u Pioniru favorizovani Partizan.

(FOTO: MN Press)

×