{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Marketing služba Crvene zvezde ponovo na zadatku
Zvezdino pomeranje granica

Ideja velike tranzicije dva najjača evropska košarkaška takmičenja po ideji NBA lige podigao je očekivanja vodećih ljudi Evrolige prema klubovima u smislu organizacije utakmica i noviteta u kojim su najviše uključeni navijači.

Crvena zvezda je uspela da odgovori zadatku i pruži gledaocima u Štark Areni i dvorani Aleksandar Nikolić audio-vizuelni spektakl za uživanje. Takav je slučaj bio i uoči meča protiv Reala, gde je standard najave utakmice podignut na još viši nivo.

Prošle sedmice publika je imala mogućnost da uživa u spektaklu koji je bio u potpunosti u skladu sa duhom prebogate srpske kulture i tradicije. I tada je kreativni tim Crvene zvezde pokazao ozbiljno umeće u oblasti organizacije, a izdvojili su se fenomenalni 3D efekti na samom terenu.
"Iskustvo stečeno u prethodne dve utakmice kada je klub sa Malog Kalemgdana bio domaćin u dve različite hale bilo je dragoceno za naš kreativni tim, a to se videlo u prethodnog četvrtka u ’’Štark areni’’. Naime, Real Madrid je dočekan pred gotovo 16.500 navijača koji su zaista imali priliku da uživaju u fenomenalnom ambijentu. Menadžment kluba vredno je radio, kako bi Zvezdaši dobili još jedan događaj koji se ne viđa svakodnevno I kakav zaslužuju", objasnili su iz kluba s Malog Kalemegdana. 

Jedinstveni audio i vizuelni doživljaj, na standardnom nivou Evrolige, sada je rezervisan za utakmice beogradskih crveno-belih u Beogradu. U četvrtak se kreativni tim Crvene zvezde pokazao još jednom u punom sjaju, a o efektu najbolje govori oduševljenje zvezdaša, ali i cele evropske javnosti.
"Pohvale koje smo dobili za vanserijsko 3D mapiranje na samom terenu, propraćeno audio efektima, stigle su iz Barselone, putem društvenih mreža, a huk sa tribina kada su se prigušila svetla i krenulo predstavljanje crveno-belih je ipak najveći stimulans za sve u klubu da nastave da rade pravi posao", rečeno je iz marketing službe uz dodatak:
"Pojedini članovi kreativnog tima Crvene zvezde proveli su i dane i noći u ’’Štark areni’’ kako bi tih nekoliko minuta sve oči bile uprte u 3D efekat kakav će se pamtiti. Ambijent je u tim momentima dosegao vrhunac i napravila se jedinstvena sinergija terena sa tribinama. U narednim danima, očekuje vas mnogo zanimljivog sadržaja sa utakmice između Crvene zvezde i Real Madrida u želji da i Zvezdaši koji nisu imali privilegiju da budu u ’’Štark areni’’ dožive jedinstveni spektakl barem putem video zapisa i fotografija. A novi izazov već je “iza ugla” utakmica sa francuskim Asvelom u Štark Areni narednog petka".

Navijači Crvene zvezde u narednom periodu mogu da očekuju još ovakvih, ali i novih akcija. 

 

Najnovije vesti


×