{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Za sutra zakazan duel sa Lietuvosom Ritasom
Zvezdini juniori ponovo jure evropsku krunu

Juniori Crvene zvezde u četvrtak započinju nastup na završnom turniru Evrolige u Vitoriji.Prvi protivnik od 15 časova biće Lietuvos Ritas, a u grupi se nalaze još ekipe Valensije i Reala. Trener Slobodan Klipa izjavio je da očekuje dobar rezultat.
„Očekuju nas dobre, jake utakmice u Vitoriji. Imamo izuzetno snažnu i kvalitetnu grupu, sa odličnim protivnicima. Ovaj turnir vidimo kao priliku da steknemo veliko iskustvo kao ekipa i nadamo se dobrom rezultatu. Prvi meč je protiv Lijetuvos Ritasa, ta prva utakmice je uvek veiki izazov i nezgodna za svaku ekipu. Očekujem da uđemo u turnir i prvu utakmicu kako treba, jer nas nakon toga očekuju i mečevi sa Valensijom koja je takođe jako dobra, ali idemo ka tome da rešavamo plasman u samu završnicu utakmicom sa Realom u poslednjem kolu“,  rekao je Klipa.

Krilni centar Nemanja Popović rekao je da je turnir prilika za dokazivanje.
„Treba da pristupimo ovom turniru kao novu šansu za dokazivanje, ali na potpuno drugačiji način od onog kvalifikacionog. Da odigrao motivisano, ali opušteno, dobro smo trenirali, dobro smo se pripremili. Treba da slušamo trenera, da sprovedemo dogovore iz svlačionice i pobede će doći“, naglasio je Popović.

Najnovije vesti


×