{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Dobar podstrek za dalji razvoj kluba
Zvezdina organizacija na evropskom nivou

Slavljenička atmosfera posle prvog velikog skalpa na evropskoj premijeri u Beogradu imao je uvod kojim organizacija i marketing Crvene zvezde može da se ponosi

Najava najvišeg evropskog, u pojedinim segmentima čak i NBA kvaliteta. S mnogo svetlosnih efekata, potpomognuto velikim ekranom koji je Štark Areni ostao posle organizacije Fajnal fora Evrolige i mnogo propratnih elemenata... Nešto dosad neviđeno na ovim prostorima se ostvarilo.

Menadžment kluba pobrinuo se da uoči utakmice Štark arena dobije potpuno novi izgled. Kada su se utišala svetla, čula se samo grmljavina navijača, a onda su redom krenuli da izlaze crveno-beli... Prvi je na teren istrčao kapiten Branko Lazić, kako i dolikuje, a grb na centru poprimio je fenomenalne efekte, a pored njega izašla je slika kapitena sa imenom i brojem. Arena je ostala bez daha, dok su se ređali prvotimci Crvene zvezde, blicevi sa tribina dali su novu dimenziju celom doživljaju.

Ambijent u hali se dodatno podgrejao, a atmosfera doživela usijanje kada je predstavljen i trener Milan Tomić. Nakon toga usledila je popularna Aida i prvo sudijsko podbacivanje. Bio je to spektakl koji će se prepričavati. Jedinstven video i audio doživljaj za sve ljubitelje crveno-belih boja kojih je u dvorani bilo čak 16.879.

Dobar podstrek za dalji razvoj kluba. 

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×