{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Svi međunarodni sportski događaji do daljeg bez publike u Crnoj Gori
Zvezda u Morači pred praznim tribinama?

Preventivne mere protiv virusa korona proširile su se iz do Crne Gore. Ministar zdravlja te zemlje Kenan Hrapović saopštio je na današnjoj konferenciji za mediji da će se svi domaći i međunarodni sportski događaji u Crnoj Gori održavati bez prisustva publike.

To praktično znači da će košarkaši Budućnosti i Crvene zvezde u potencijalnom polufinalu ABA lige igrati pred praznim tribinama Morače... Podgorički i beogradski klub trebalo bi gotovo izvesno da ukrste koplja počev od 27. marta, polufinalne serije igraju se na dve pobede. Zbog boljeg plasmana u regularnom delu Đetići će imati prednost domaćeg terena. Ali, posle nove odluke, ne baš veliku prednost. Prethodnih godina utakmice između Budućnosti i Crvene zvezde obilovale su velikom tenzijom. Posledsnji meč u regularnom delu nije ni odigran, jer je klub sa Malog Kalemegdana odlučio da ne putuje u Crnu Goru zbog napete političke situacije.

Ipak, prema pisanju Sportkluba klubovi iz Crne Gore, Savezi, sportski subjetki za sada nisu dobili zvanično saopštenje o tome šta i kako da se ponašaju u narednom periodu...

(FOTO: MN Press)

 

×