{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Crveno-beli imaju imeprativ na sutrašnjem meču protiv FMP-a
no_image.png

Posle velikog trijumfa u Milanu košarkaši Crvene zvezde sutra u dvorani Pionir (18 časova) igraju meč koji moraju da dobiju. Tim Dragana Šakote nameriće se na razvojni tim, ekipu FMP-a koja je u dosadašnjem delu regionalne lige impresionirala načinom igre. I rezultatima.

Starteg crveno-belih Dragan Šakota pozvao je na oprez i maglasio da je ABA liga prioritet kluba.
„Igramo sa timom koji je ispred nas na tabeli, i sama ta činjenica izaziva maksimalan respekt. Moramo da im posvetimo punu pažnju, ali sa druge strane moramo da budemo i maksimalno oprezni, jer se radi o mladoj i vrlo talentovanoj ekipi. Takve ekipe znaju u ovakvim utakmicama da prikažu i još više od svojih trenutnih mogućnosti. Uz sve to, odlično su vođeni sa klupe od strane njihovog trenera Vlade Jovanovića. Sve to govori da ćemo morati da odigramo dobro kako bismo došli do bodova koji su nam važni u takmičenju, koje je za nas ponoviću, primarno“,  rekao je Šakota, a preneo klupski sajt.

Bili Beron je pohvalio ekipu FMP i naglasio da je put do pobede dobra igra u odbrani.
Igraju odlično ove sezone, mladi su rastrčani i ambicizoni. Moramo dobro da se pripremimo za tu utakmicu. Taj tim je pun dobrih igrača, imaju dobre rezultate, pobeđuju, a protiv na papiru jačih ekipa od sebe su gubili u neizvesnim završnicama. Ono što mora da se ponavlja i postane standard je dobra igra u odbrani, kao što smo to uradili u Milanu. Ovo je vrlo važna utakmica za nas i jedno od onih koje moramo da dobijemo“, dodao je Amerikanac.

Zvezda je trenutno šesta na tabeli sa skorom 5:4, dok je FMP četvrti sa šest pobeda i tri poraza.

Najnovije vesti


×