{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Razlog je koncert Zdravka Čolića
Zvezda čeka Valensiju u Pioniru

Nema još navijačke euforije, ali trijumf u Kaunasu protiv Žalgirisa probudio je nadu navijača Crvene zvezde da bi njihov tim, ako ništa drugo, mogao da bude konkurentniji u ovogodišnjem izdanju Evrolige.  Crveno-beli u narednom kolu dočekuju Valensiju i imaće realne šanse da stignu do četvrtog trijumfa u elitnom takmičenju.

Meč je zakazan za naredni četvrtak, a domaćin još nije poznat. Crveno-beli ove sezone utakmice na domaćem terenu igraju u Kombank Areni. Međutim, zbog zauzetosti najveće dvorane na Balakanu moguće je da će Valensiju dočekati u Pioniru. Razlog je koncert Zdravka Ćolića, koji je zakazan za petak. U Areni se postavlja glamorozna bina, koncert Zdravka Čolića zahteva obimnu organizaciju.

Zbog toga postoji realna mogućnost da se meč između Crvene zvezde i Valensije odigra u Pioniru. Crveno-beli su u beogradskom hramu košarke ove sezone dočekali Himki i pobedili. Postoji mišljenje da crveno-belima odgovaraju mečevi u manjoj dvorani,  jer je publika bliža terenu, a atmosfera mnogo negostoljubivija za gostujuće timove. Zvezda i dalje čeka konačan odgovor.

 

Najnovije vesti


×