{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nema košarke do daljeg
ZVANIČNO: Otkazane sve utakmice Evrolige i Evrokupa

Sada je i zvanično: Evroliga je otkazala sve utakmice do daljeg! Čekala se tokom dana konačna odluka, a ona je ekspresno doneta pre nego što je skazaljka stigla do 12 časova. 

Najpre je stigla informacija iz Izraela da neće biti duela između Makabija i Baskonije. Malo potom je CSKA objavio zvanično saopštenje na sajtu da utakmice sa Albom neće biti.
Evroliga je donela odluku da se odlože utakmice 29. kola takmičenja. Informacije o povraćaju novca vlasnicima ulaznica za meč biće naknadno objavljene. Vest za ostale mečeve u sezoni će biti vrlo brzo saopštena“, stoji na sajtu CSKA.

U Istanbulu je trebalo da se sastanu Anadolu Efes i Valensija, ali su se Španci vratili kućama čim su sleteli na tlo Turske, dok je Efes poručio svojim košarkašima da se vrate kućama. Saopštenjem za javnost oglasio se i Bajern, koji je objavio da je otkazana njegova utakmica sa Himkijem, po direktivi Evrolige. Pored toga, iz Istanbula je stigla vest i da ekipa Panatinaikosa nije ni doputovala

I FIBA, Svetska košarkaška federacija, otkazala je sve utakmice koje su pod njenim okriljem.

Na koncu, kada su se gotovo svi oglasili, stigla je zvanična informacija iz sedišta Evrolige.
"Kao posledica činjenice da ne može da se održi regularnost takmičenja i da bi se sačuvalo zdravlje igrača i navijača, Evroliga je u dogovoru sa klubovima odlučila da suspenduje sve utakmice u Evroligi, Evrokupu i juniorskoj Evroligi do daljeg", stoji u saopštenju.

Foto: Shutterstock

×