{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Crvena zvezda završila još jedan posao
ZVANIČNO: I Boriša Simanić produžio ugovor!

Potpisi na Malom Kalemegdanu, kao na traci! Posle Bilija Berona, Branka Lazića i Filipa Čovića, paraf na novi ugovor stavio je i Boriša Simanić!

Kako je objavljeno na zvaničnom klupskom sajtu, talentovani krilni centar produžio je ugovor do juna 2021. godine! To znači da je na postojeći ugovor dodata još jedna godina, što je svakako veliki posao za srpskog i regionalnog šampiona. 
"Novim potpisom ugovora, KK Crvena zvezda mts nastavlja sa tendencijom da sačuva nukleus tima koji je izneo veliki teret u sezoni 2018-2019 i doneo klubu tri trofeja u upravo završenoj sezoni", stoji u klupskom saopštenju.

Boriša Simanić je dete Crvene zvezde u koju je stigao iz Ljubovije krajem 2013. godine, a paralelno sa nastupima u juniorskoj selekciji crveno-belih u koju je stigao kao jedan od najtalentovanijih igrača Evrope u svom godištu nastupao je za prvi tim FMP i sakupljao neophodno iskustvo.

Sa juniorskom selekcijom bio je prvak Evrope 2014. godine u Milanu, a dve godine kasnije kao MVP turnira u Berlinu igrao je finale istog takmičenja sa Crvenom zvezdom. Od sezone 2015/16 nastupao je standardno za prve timove Crvene zvezde i FMP, dok je punu afirmaciju stekao u upravo završenoj sezoni, u kojoj je bio važan deo uspeha Crvene zvezde koja je osvojila tri trofeja.

U ABA ligi Boriša Simanić je odigrao svih 30 mečeva u prošloj sezoni, a bio je i važan deo ekipe koja je nastupala u Superligi Srbije, kao i u Evrokupu.
"Produženjem ugovora KK Crvena zvezda mts pokazala je da ima puno poverenje u 21-godišnjeg igrača, pred kojim su nakon postepenog rasta i sazrevanja, najbolje košarkaške godine", piše na sajtu Crvene zvezde.

U narednim danima očekuje se da Crvena zvezda predstavi i prva pojačanja za novi tim...

 

Najnovije vesti


×